Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Bij astma/benauwdheid, zet dan een Tijm thee, gewoon uit het kruidenrek van de supermarkt een potje gedroogde tijm kruiden. Doe het in een theebol en laat het even trekken in heet water. De benauwdheid zal spoedig afnemen.

Loes
3 0


Als een vriend/vriendin/teamgenoot/klasgenoot een astma aanval krijgt, doe dan: 1. Zorg dat knellende kleding bij de hals los zit. 2. Zorg dat geen andere bij de astma patient staan. 3. Laat een iemand het op een afstandje in de gate hoeden. 4. Als hij/zij flauw gaat vallen. Vang hem/haar dan op en leg hem/haar op de rug op de grond. 5. Is hij/zij nog niet bijgekomen na 2 minuten, bel dan een ambulance.

0 0


In de reformzaken is Koningskaarszalf te krijgen. Bij braderieen goed op homeopatische kraampjes letten. Beetje op de borst smeren en je voelt je longen weer opengaan. Ruikt niet, is vooral goed als je dichtslaat van Vicks, zoals ik.

Jolanda
0 0


Als je benauwd bent helpt koffie. Zet een kopje koffie en drink daar een paar slokken van. Al heel snel is je benauwdheid weg. Als het voor een kind is geef hem/ haar niet teveel een klein beetje is al genoeg.

0 0