Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Glanzende, zachte en gezonden haren: Maak een mengseltje van wat cremespoeling, een flinke scheut azijn en zonnebloem-olie en verdeel dit over het haar. Inmasseren en ongeveer een halfuurtje met een handdoek om het hoofd gewikkeld in laten trekken. Daarna uitwassen zoals u gewend bent en uw haar is zienderogen opgeknapt.

Rosa Blom
8 0


Om mooi en glanzend haar te krijgen is een rauw ei of een glas bier het beste want in een ei zit kalk en dat heeft de hoofhuid nodig en in bier zit gist. In nat haar een rauw ei goed inmasseren en even in laten trekken daarna goed uitspoelen dan met shampoo goed wassen en een creme spoeling gebruiken, daarna het haar drogen zoals men gewend is en zie je haar glimt weer als tevoren het zelfde kan je doen met bier. Ook goed voor de droge hoofdhuid en het is nog goedkoop ook.

Sylvia
4 0


Nadat alle shampooresten eruit zijn nog even 3 minuten naspoelen met koud water zorgt voor glanzend haar. De haarschubben sluiten hierdoor namelijk.

3 0


Slap en dof haar? Pak een ei, klop hem in een kommetje en smeer het in uw haar. Laat het ongeveer 15 minuten zitten en spoel het uit. Zo heeft u weer gezonde haren. Owja nog een tip om dit te voorkomen , borstel zachtjes ! groetjes Marjolijn !

Marjolijn
2 0


Voor super glanzend en versterkt haar moet u het volgende doen; snij een kiwi in stukjes, mix een ei door elkaar, en doe er vervolgens wat bier bij.. laat dit 5 á 10 min. zitten & spoel het uit.. La Resulte; Superzacht+glanzend haar. x Sarah,Noa

2 1


Tip uit Hawai"i voor slap dof haar dat geen body heeft! Neem een rijpe, zachte avocado, halveer deze en neem de pit eruit. Schep de vrucht uit de schil en doe het in een schaal. Prak of pureer het vruchtvlees van de avocado of doe het in de blender, zodat je een soort breiïg papje krijgt, hoeft niet helemaal klontloos te zijn hoor, mag wel stevig zijn. Dit papje over je kapsel verdelen, lekker door je haar kneden en in de hoofhuid masseren. Daarna inwikkelen met bijvoorbeeld huishoudfolie of plaats een badmuts of plastic zak over je hoofd, zodat het een poosje luchtdicht kan broeien. Ca. 20-30 minuten laten inwerken. Daarna goed uitspoelen en met een milde shampoo goed wassen. Drogen en voilá: meer glans, meer volume, meer "body", willen we dat niet allemaal ;-)!

2 0


Van een paar druppels azijn gaat uw doffe haar weer blinken! Werkt het altijd. (Handig vlak voor feestjes, wel parfum opspuiten, anders stinkt het zo naar azijn).

Annemarie Claire Fieke von Zwanenrijm
1 0


Bij toeval ontdekte ik dat vaseline een positieve invloed heeft op het haar. Na het wassen modelleer ik het haar met heel licht ingesmeerde handen. Het effekt is gezond glanzend en stevig zacht haar.

Jannie van Waart-Groeneveld.
1 0


Voor de optimale verzorging: Voordat je het gaat wassen, borstel je haar helemaal uit. Borstel niet te hard, eerst de onderkant en daarna de bovenkant. Was je haar met babyshampoo (Neutral 0% parfum of Zwitsal). Voor het afdrogen wikkel je je haar in een handdoek en knijp je er goed in. Als het nog druipt nog een keer knijpen met een handdoek. Laat het daarna met rust totdat het bijna droog is. Dan borstel je voorzichtig je haar, weer eerst de onderkant en daarna de bovenkant. Als het goed is heb je nu of na een paar keer prachtig pluisloos haar!

Manouk
1 0


1x per maand je haar wassen met eigeel goed uitwassen en dan een gewone shampoo nawassen doe maar eens zal je zien hoe mooi je haar word en sneller groeit.

Carla
0 0


Je moet je haar vooral niet te heet wassen. Zo krijg je snel dood en droog haar. Probeer het ook zo weinig mogelijk de fohn, steiltang of krultang te gebruiken. De hitte laat je haar uitdrogen. Het beste (en voor sommige ook het lekkkerste) is om aan het eind van het douchen, lekker koud/lauw water over je haar te gooien.

Nadia M.
0 0


Laat je haren glanzen: Doe een theelepeltje azijn in het water en was dan je haren.

Jose
0 0