Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Wimpers

Hoe kan je afgebroken wimpers het beste herstellen?

Vind hier diverse tips over hoe je gebroken wimpers kunt voorkomen en herstellen.

Vaseline maakt wimpers vol

Heb jij niet zulke volle wimpers??? dan kan je er voor dat je slapen gaat altijd nog was vaseline op smeren hierdoor worden ze voller (wel eerst de mascara er af halen)

Oma
Tip #3639


Crème voor het slapen

Wil je langere wimpers in 1 nacht? Smeer dan voor het slapen je wimpers in met een crème. De crème zal intrekken en je wordt wakker met lange wimpers.

Ariana
Tip #10035


Vaseline zorgt voor bambiwimpers

Doe elke avond voor je gaat slapen wat vaseline of kleurloze lip-stick op je wimpers. Na een week heb je prachtige bambiwimpers. Je merkt het resultaat meteen en het is is ook nog eens gezond voor je wimpers.Ik doe dit nu al een half jaar lang en iedereen vraagt mij of ik van nature zo volle wimpers heb. Ik heb zelfs geen mascara nodig. Dit trukje werkt wel het beste wanneer je donkere wimpers hebt.

Emilie Heirbaut
Tip #5685


Wattenstaafjes

Trek een kant van een wattenschrijfje van de andere kant af. Ga met een schone of nieuwe tandenborstel over het schrijfje "schuren" zorg dat er pluisjes op de tandenborstel zit. Borstel met de tandenborstel je wimpers. Doe mascara op en je zult gelijk zien dat je wimpers langer zijn met meer volume!! Het komt door dat er eigelijk extra haartjes zijn toegevoegt..

Dunya.dw
Tip #7404


Borstel met mascara

Als u langere of vollere wimpers wilt pak dan een schoon mascara borsteltje. Smeer er wat vaseline op. Doe dan alsof u mascara opdoet. Herhaal dit elke avond. Na een weekje of een paar dagen merkt u dat u vollere en langere wimpers hebt.

Mabel
Tip #5668


1x Per week insmeren

Om je wimpers mooi te houden kunt je ze het beste 1x per week insmeren met vaseline. Gebruik: Smeer een laagje vaseline over je wimpers en laat het ongeveer een kwartiertje zitten, haal het er daarna af met een watje. En voordat je dit doet wel eerst mascara eraf ;)wat ook handig is aan de vaseline is dat je meestal nog wat restjes mascara eraf haalt en mascaraloos is natuurlijk het allerbeste voor je ooghaartjes :D

Samm
Tip #3048


Vaseline voor het slapen

Als je langere of sterkere wimpers wilt, kan je elke avond voor het slapen gaan vaseline op je wimpers smeren. Doe wat op je vingers en doe alsof je eyeliner en mascara op doet. Binnen 1 of 2 dagen zie je duidelijk verschil. Ook met het opmaken zal het een stuk makkelijker en soms ook een stuk sneller gaan omdat je wimpers zo sterk en gezond zijn.

Owlgirl
Tip #5073


Meer volume? Lippenbalsem

Je kent het wel dat je wimpers geen volume hebben.... Smeer dan elke avond een beetje vaseline of lippenbalsem op de wimpers. Het klinkt een beetje raar maar het helpt wel. Het makkelijkste is als je een oude mascara borsteltje hebt, daar smeer je wat vaseline op of lippenbalsem. Je merkt meteen verschil. Veel succes met je wimpers.

Tip #6945


langere wimpers

ik smeerde er een tijd terug vaseline plus baby olie op ik heb nog nooit zulke mooie wimpers gehad (k dit deed savonds voor het slapen op)

emma
Tip #20293


Vasiline.

Mensen ik raad dit niet aan het helpt niet 🙁

Lenne
Tip #20951


castor olie

Castorolie help voor langere wimpers

soppie
Tip #21599


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen