De beste tips

Make-up verwijderen

#1. Make up verwijderen met microvezeldoekjes

Microvezeldoekje kopen en dan nat maken en rustig je make-up van je ogen wrijven. En na een paar dagen doe je het doekje in de was en kan je hem weer opnieuw gebruiken. Super goedkope oplossing en goed voor de huid rondom de ogen.

Make-up verwijderen

#2. Kokosolie als make-up remover

Kokosolie om make up te verwijderen! Liefst in pure vorm, heel goedkoop te vinden in aziatische supermarkten. Je brengt het op jouw gezicht, wrijven, en al de make-up verdwijnt als sneeuw voor de zon, zelfs ook opgedroogde eye-liner. Daarna afspoelen met water. Het is nog eens goed voor de huid ook. Beste middel dat ik ooit heb gebruikt.

Make-up verwijderen

#3. Make-up verwijderen met bodylotion

Make-up is natuurlijk erg mooi om op te hebben. Echter is het belangrijk om dit ook weer te verwijderen na een lange dag. Dit kan een lastige klus zijn als je geen speciale make-up remover hebt. Gelukkig is het mogelijk om bodylotion te gebruiken om de make-up te verwijderen. Dit komt omdat het vet in de bodylotion de make-up van je huid af kan krijgen. Hierbij is het wel belangrijk om een goede bodylotion te gebruiken. Anders kan dit namelijk schadelijk zijn voor je huid. Bij het verwijderen van de make-up kun je het beste watjes gebruiken.

De nieuwste tips

Make-up verwijderen

Make-up verwijderen met Nivea

Verwijder makkelijk je (waterproof) mascara en make-up met de originele Nivea crème!

Gebruik hiervoor een (herbruikbaar) watten schijfje. Smeer er wat Nivea crème op en wrijf hiermee over je gezicht. De make-up smelt er zo vanaf! Voor (waterproof) mascara leg je eerst het watje met Nivea op je gesloten oog en laat je dit 10 á 15 seconden zitten. Wrijf daarna met het watje voorzichtig van de buitenste wimpers naar je ooghoeken over de wimpers.