De beste tips

Insecten verwijderen auto

#1. Insectenresten verwijderen met natte kranten

Last van ingedroogde insecten op de voorruit en motorkap? Leg er natte kranten op voor een uurtje en vervolgens wrijf je de insecten er zo vanaf. Niet in de volle zon leggen die kranten!
Insecten verwijderen auto

#2. Insectenresten laten weken

Last van opgedroogde insecten(resten) op de auto? Wat bij mij altijd werkt is dat ik de opgedroogde insectenresten laat weken. Spoel de auto af met veel water en laat het even weken. Na een minuut of 5 gaat grotendeels er gemakkelijk af. Het overige wat er niet af wil, moet nogmaals weken.
Insecten verwijderen auto

#3. Insecten van de auto verwijderen met nylon

Mochten de insecten al lange tijd op de auto vastzitten, probeer dan een een nylon kous te vinden met zeep erin. De nylon zorgt ervoor dat er je de auto niet schuurt!

De nieuwste tips

Insecten verwijderen auto

Insecten verwijderen auto met krant

Insecten op de motorkap zien er niet netjes uit en zijn ook nog eens behoorlijk vies. Je kan er dan ook het beste voor kiezen om deze wel weg te gaan halen. Dit kun je doen met oude kranten. Door oude natte kranten op de vooruit te leggen, kun je ze naar een paar uur er allemaal afvegen. Dat houdt in dat je af bent van al die vieze insecten, maar je hoeft er zelf niets zo heel erg veel voor te doen. Je hoeft namelijk alleen maar de kranten er even af te halen en wat te vegen. Daarna zie je direct dat de insecten weg zijn en je weer fijn kan rijden.