Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Anijsblokjes

Zijn er ook alternatieven voor anijsblokjes?

Oma Weet Raad tips voor het gebruik van anijsmelk en anijsblokjes.

Alternatief voor anijsblokjes

Omdat de anijsblokjes ineens heel erg dure staafjes zijn geworden en ik toch anijsmelk wil blijven drinken, heb ik een tip. Koop gewone anijshagel, melk warm maken, paar korrels erin, en je hebt zalige (en betaalbare) anijsmelk.

Joke
Tip #4737


Anijsblokjes nu nog kopen?

Je kan bij de Xenos nu nog anijsblokjes kopen, ze zijn zeer goedkoop en worden per 12 verkocht voor 1 Euro. Een echte aanrader.

Helga R
Tip #19360


Anijshagel als anijsblokjes

Als ik anijsmelk wil drinken, maak ik dit altijd met anijsblokjes. Deze zijn alleen heel erg duur. Hierdoor gebruik ik nu anijshagel als alternatief voor in de warme melk. Dit smaakt namelijk even lekker als een anijsblokje.

anne
Tip #20320


Gemalen anijszaad in plaats van anijsblokjes

Veel mensen kennen die anijsblokjes van vroeger nog wel. Hier kun je namelijk anijsmelk mee maken. Echter zit hier veel suiker in. Om te voorkomen dat je zo veel suiker binnen krijgt, is het mogelijk om in plaats van anijsblokjes gemalen anijszaad te gebruiken. Gemalen anijszaad zorgt voor dezelfde soort smaak en is een stuk minder zoet.

Bar
Tip #21309


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen