De beste tips

Grootmoeders stoofvleeskruiden

#1. Stoofvleeskruiden in theebuiltje

Koop theezakjes die je zelf met thee kan vullen (in grote supermarkten te koop) en doe daar je kruiden in, bv laurier, kruidnagel of jeneverbessen. Bind het dicht met binddraad voor in de keuken, ook te koop bij grote supermarkten of anders een kookwinkel.
Grootmoeders stoofvleeskruiden

#2. Grootmoeders stoofvleeskruiden gebruiken

Grootmoeders stoofvleeskruiden kun je over heel het internet vinden, maar ik heb een veel betere tip. Je kan het beste een theezakje kopen waar je zelf thee in kan doen. Daar kun je al je kruiden in doen. Die kun je er veel makkelijker uithalen dan als je het er allemaal los in doet. Het wordt dan veel makkelijker om alles op de juiste manier en de juiste verhouding te krijgen.
Grootmoeders stoofvleeskruiden

#3. Grootmoeders stoofvleeskruiden, voeg wat anijs toe

Als je grootmoeders stoofvleeskruiden juist wilt namaken, kun je er wat anijs bij doen. Als je er anijs bij doet, zal je al snel proeven dat het een hele verbetering is. Kijk wel uit, want je moet er nooit teveel anijs in doen. Teveel anijs geeft een hele heftige smaak. Kijk daar wel mee uit, want dat kunnen al je andere kruiden verpesten. Ik probeer er altijd een goede verhouding tussen te vinden. Liever iets er later bij doen dan er veel te veel op gedaan hebben.