De beste tips

Pluisjes op trui

#1. Pluisjes op trui in de vriezer

Maak de trui een beetje vochtig en leg hem een nacht in een plastic tas in het vriesvak. Laat hem ontdooien en hij pluist meteen een stuk minder.
Pluisjes op trui

#2. Scheermesje werkt tegen pulletjes op trui

Last van pulletjes op je truien en zo? Neem dan een oud (bot) scheermesje en strijk er zachtjes mee over uw trui (of wat dan ook). Werkt gegarandeerd!
Pluisjes op trui

#3. Panty in de was verwijdert alle pluisjes

Wanneer je een papieren zakdoek in de was hebt laten zitten, kan je het wasgoed dat onder de pluisjes zit nog een keer wassen maar dan met een oude panty. De pluisjes worden door het nylon van de panty aangetrokken en blijven eraan vastkleven.
Bekijk 1 andere tip

De nieuwste tips

Pluisjes op trui

Haal pluisjes van trui weg met schuurpapier

Wanneer je trui of vest of jas of anderszins is gaan pluizen of pillen, dan haal je de pluizen snel en eenvoudig weg met een stukje schuurpapier. Is helemaal veilig en het behoud van je geliefde kledingstukken.

Pluisjes op trui

Sellotape krijgt pluisjes van kleding

Neem een rol sellotape (=plakband) en plak een strip op een deel van het kledingstuk. Druk goed aan en verwijder de strip dan. Zo behandelt u het gehele kledingstuk en alle pluisjes zijn weg.

Pluisjes op trui

Wollen trui in de vriezer

Een nieuwe wollen trui eerst voor gebruik in de vriezer leggen. Veel minder pluisjes.

Nog 1 andere tip

Pluisjes op trui

Pillen op wollen trui wegschrapen

Pillen op een wollen trui "schraap" je makkelijk weg met het rubberen borsteltje dat je ook wel gebruikt voor b.v. suède schoenen

Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tip en help zo andere verder.

Nieuwe tip toevoegen Nieuwe tip toevoegen