De beste tips

Vetluis wasmachine

#1. Was handdoeken op hoogste temperatuur voor vetluis

Was eens één maal in de week uw handdoeken op de hoogste temperatuur van de wasmachine. dD ring in de deur zal dan niet meer zo smerig zijn en ook de kans op vetluis wordt minder.
Vetluis wasmachine

#2. Vetluis in de wasmachine doden met een kookwas

Het komt vaak voor dat de was in je wasmachine gaat stinken. Dit is gelukkig makkelijk om te lossen. Dit kun je namelijk doen door een kookwas te doen. De stank die er vrij komt tijdens het wassen, komt in de meeste gevallen door vetluis. Dit zijn beestjes die op schone was af komen. Door een kookwas te doen, kom je hier makkelijk vanaf. Een kookwas is eigenlijk het wassen op de hoogste stand van je wasmachine. In de meeste gevallen is dit 90 graden.
Vetluis wasmachine

#3. Vetluis uit mijn wasmachine halen

Vetluis is iets wat ik in het verleden veel gehad heb. Vooral in het begin toen ik mijn eerste woning had, wist ik niet hoe ik er af kwam. Nu weet ik het precies. Het is eigenlijk best wel makkelijk. Ik draai gewoon een kookwas. De kookwas verwijderd alles en ik weet zeker dat ik niet van die viezigheid in mijn wasmachine heb zitten. Dat is namelijk iets wat ik echt vies vind.