De beste tips

Scheerbultjes

#1. Sudocreme helpt tegen scheerbultjes

Na het scheren last van rode bultjes en/of jeuk? Smeer er sudocreme op. Werkt perfect en de irritatie gaat weg.

Scheerbultjes

#2. Vermijd goedkope scheermesjes

Van goedkope scheermesjes krijg je gauw rode bultjes. Deze scheerbultjes kan je het beste vermijden! Kortom: investeer in goede scheermesjes.

Scheerbultjes

#3. Gebruik after shave na het scheren

Nadat de bikinilijn is geschoren komen er vaak rode bultjes tevoorschijn. Naar het scheren gelijk insmeren met after shave helpt echt.

De nieuwste tips

Scheerbultjes

Conditioner

Wanneer je gaat scheren het gebied eerst nat maken daarna smeer je het in met conditioner en dan pas scheren nooit geen bultjes meer en alles is glad 

Scheerbultjes

Huid scheren wanneer het nat is tegen scheerbultjes

Volgens mij kent iedereen de bultjes na het scheren wel. Deze scheerbultjes kunnen erg vervelend zijn en ook veel jeuken. Om te voorkomen dat je hier last van krijgt, is het verstandig om je huid te scheren als het nat is. Hierbij kun je dit ook het beste doen als je onder de douche staat. Op die manier weet je namelijk zeker dat je huid goed nat is.
Scheerbultjes

Eerst het knippen van je lange haren

Ik scheer mij erg regelmatig. Het maakt eigenlijk niet uit waar ik mij scheer, ik kreeg steeds van die scheerbultjes. Ik vond dat dus zeer lastig. Ik ben er dus naar gaan kijken om het te voorkomen. Het hielp bij mij heel erg om de wat langere haren eerst te gaan knippen. Op die manier had ik een heel stuk minder last van de scheerbultjes