De beste tips
Stokbrood bewaren
#1. Snijd stokbrood voor het bakken in op gewenste plekken
Stokbrood dat u nog af moet bakken vantevoren insnijden op de gewenste dikte werkt perfect
Stokbrood bewaren
#2. Voorgebakken stokbrood invriezen
Voorgebakken stokbrood kunt u langdurig in de diepvries bewaren. Brood ontdooien tijdens voorverwarmen van de oven.
Stokbrood bewaren
#3. Stokbrood voor afbakken insnijden
Bij het snijden van een zelf afgebakken stokbrood ook platte stukjes? Voor het afbakken een heel klein beetje insnijden met een aardappelschilmesje. De sneetjes zetten uit en zo snij je het stokbrood zonder hem plat te drukken!
De nieuwste tips
Stokbrood bewaren
Oud stokbrood opbakken met kruidenboter
Oude stokbrood nooit weggooien
goed in smeren met kruidenboter
en bakken in de braadpan
lekker bij een borrel
Stokbrood bewaren
Stokbrood insnijden voor afbakken
Voordat je voorgebakken stokbrood in de oven doet maak eerst wat inkepingen bovenop dan snijd het wat makkelijker als ie nog warm is.
Stokbrood bewaren
Wikkel stokbrood na bakken in theedoek
Als je thuis stokbrood afbakt, deze na het bakken even in een theedoek wikkelen totdat hij is afgekoeld. Het stokbrood word daardoor iets zachter en is makkelijker te snijden.
Nog 1 andere tip
Stokbrood bewaren
Stokbrood opnieuw bakken met beetje water
Als je al gebakken stokbrood hebt van een dag geleden en het is wat harder aan de randjes, doe er dan een klein beetje water op en eventjes in de oven en hij is weer heerlijk!!