De beste tips

Tipp-Ex alternatief

#1. Gebruik plakband in plaats van tipp-ex

In plaats van typex of tekstremover te kopen, kun je ook gewoon plakband gebruiken! Plak met een klein hoekje het stukje dat je weg wil hebben af, zorg dat je een stukje over houdt! En trek dan met een kleine, snelle beweging het plakband er vanaf. Pas wel op met dun papier en zorg dat je een kleine beweging maakt.
Tipp-Ex alternatief

#2. Mijn tipp-ex is op

Tipp-ex is iets wat ik veel gebruik als ik aan het schrijven ben. Een fout staat niet zo mooi, dus dan haal ik hem weg. Helaas is mijn tipp-ex wel eens op en zoek ik een alternatief. Ik gebruik dan plakband. Ik pak een heel klein stukje plakband en dit plak ik op het deel wat ik weg wil hebben. Dit trek ik er dan af. Zo heb ik geen fout en geen tipp-ex nodig. Dat werkt heel erg goed.
Tipp-Ex alternatief

#3. Schilderstape als alternatief voor Tipp-Ex

Het is natuurlijk erg onhandig als je iets geschreven hebt wat je helemaal niet wou schrijven. Hiervoor is het belangrijk om dit weg te kunnen halen. Normaal doe je dit met Tipp-Ex. Echter is dit niet altijd te vinden. Gelukkig is het mogelijk om schilderstape te gebruiken als een alternatief voor Tipp-Ex. Dit komt omdat het mogelijk is om over schildertape heen te schrijven. Op die manier hoef je geen nieuw papier te pakken om alles weer over te schrijven.