De beste tips

Vislucht keukenspullen

#1. Vislucht uit uw keukengerei

De vislucht van uw keukenspullen verdwijnt als u deze afspoelt met koud water.
Vislucht keukenspullen

#2. Vislucht verwijderen

Of je nou de vislucht wilt verwijderen uit jouw kook spullen of uit de keuken an sich. Gebruik de volgende tips om van de vislucht af te komen. Begin altijd met het opruimen van alle restjes. Ook moet je direct na het eten even alles afspoelen. Doe vervolgens war ramen tegen elkaar open ( zodat het wat tocht) en de afzuigkap nog even aan. Zet vervolgens een grote bak koffie! Dit zal de geur die over is gebleven goed wegnemen. En dan heb je aan het einde nog een heerlijke kop koffie ook.

Vislucht keukenspullen

#3. Vislucht keukenspullen

Vislucht is zeker niet iets wat ik graag in mijn keuken heb. Ik probeer dan ook altijd te voorkomen dat er vislucht ergens op terecht komt. Als ik het niet kan voorkomen, zorg ik ervoor dat de vislucht er weer vanaf gaat. Ik wil er namelijk niet voor zorgen dat mijn complete keuken blijft stinken. Ik wil een frisse keuken om in te werken. Als het om de oven gaat, heb ik daar wel een zeer handige truc voor. Ik gebruik vanillesuiker. Deze suiker heeft een vrij heftige geur. Die zorgt ervoor dat de geur van vis uit je over zal gaan verdwijnen. Je hebt dan geen last van de vervelende vislucht als je de oven opentrekt. De oven kun je op 180 graden even laten draaien, waardoor de vislucht helemaal weg zal gaan trekken. Dit kun je steeds doen als je oven niet meer zo lekker ruikt.

De nieuwste tips

Vislucht keukenspullen

Vislucht keukenspullen met een aardappel

Een aardappel helpt mij altijd goed bij de vislucht keukenspullen. Ik wil niet dat alles naar vis blijft ruiken. Ik wrijf het dan in met een aardappel en spoel het daarna af. Spoel het wel goed af, anders zal er allemaal zetmeel achter kunnen gaan blijven. Dat moet je niet willen, want dat word op den duur behoorlijk vies.

Gerelateerde onderwerpen