De beste tips

Stinkende vriezer

#1. Stinkende vriezer oplossingen

Als je last hebt van een vervelende stank die de vriezer afgeeft door bijvoorbeeld bedorven vlees kan je proberen een schaaltje met azijn in de vriezer te zetten. De azijn trekt de vieze luchtjes uit de vriezer. Of leg er een plakje citroen in, dat neemt ook de geur op.
Stinkende vriezer

#2. Baking soda, citroen en azijn

Ik heb tip nmr 2 (pan met kokend water, veel azijn en citroen sap in de vriezer leggen en deur sluiten) uitgevoerd. Drna die verdampte oppervlakken met veel bakingsoda geschuurd. Drna deze pan met het azijnmengsel verhit en nog een keer in de diepvries gelegd. 1 uur laten inwerken. Drna alle oppervlakken met citroensap geschuurd en alles met waterige spons schoongemaakt. Deze voorgang de volgende dag nog een keer herhaald, vriezer deur halve dag open laten staan en de stank was zo goed als weg. 

Stinkende vriezer

#3. Pan met azijn en citroen

Allereerst moet je de diepvries volledig ontdooien. Stap twee is een pan erin zetten met wat kokend water met (veel) azijn en citroen erin. Dat goed lang laten inwerken en de diepvries ruikt weer lekker.

De nieuwste tips

Stinkende vriezer

Komkommer!

U zou 't eens kunnen proberen met komkommer. Geschild, en al dan niet in de azijn. Stinkt ook behoorlijk. Maak dat foutje maar eens in de zomer, in je koelkast! Duurt een paar dagen voordat de lucht eruit is. Maar ik denk dat 't een vieze vislucht best wel eens zou kunnen overstemmen.