Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Vlekken van stiften of balpen op uw tafel of bank kunt u verwijderen door op een schoondoekje een beetje parfum te spuiten. U wrijft het er zo af!

Jose
11 9


Ik verwijder balpen uit kleding met zwitsal snoetenpoetsers. Wel even flink wrijven maar het gaat er wel uit, ook uit kwetsbare stoffen.

Jadelynn
1 0


Balpen op kleding kan je verwijderen met melk. Gewoon melk erop doen en even wrijven met een doek.

1 2


Balpen; tandpasta erop en je wrijft het er zo af!

1 1


Balpenstrepen op uw leren bank gaan eraf met alcohol. Wel eerst proberen op een stukje leer dat je niet ziet, bv aan de onderkant.

Conny
1 1


Als de inkt van een balpen op bewerkt leer is gekomen, kun je deze verwijderen met alcohol. Wrijf over de plek met een stukje keukenrol met huishoud alcohol en herhaal tot de vlek weg is. Test het eerst even op een niet zichtbare plek!

Mylène Alves da Silva
1 0


Ik heb tevergeefs alle tips geprobeerd om balpenstrepen van mijn deuren af te krijgen (tandpasta, aceton, spiritus) Het ging er uiteindelijk af door het gebruik van alcohol op een watje Het zal hetzelfde werken als eau de cologne, alleen iets goedkoper.

Laura
0 2


Balpenstepen of vlekken kunnen we haast van alle gladde niet poreuze oppervlakten verwijderen met een gewoon sopje. Parket behandelen we met spiritus. Omdat spiritus niet alleen de balpenstreep maar ook de was weghaalt, moeten we de behandelde plek met was behandelen, goed in de was zetten, die in laten trekken en opnieuw uitpoetsen. Voor het weghalen van balpenstrepen op linoleum maakt u gebruik van sterk verdund bleekwater.

0 0


Na vele middeltjes op een proeflapje (waarop ik ook balpenvlekken heb gemaakt) te hebben geprobeerd heb ik tenslotte op goed geluk eau de cologne gebruikt. De balpenvlek verdween direct, ook op mijn nieuwe cremekleurige bankstel. Dus eau de cologne is een prima vlekkenverwijderaar.

0 0


Inktstreepjes van balpoint op kleding: onmiddellijk inwrijven met koffiemelk! Gegarandeerd zijn de inktstreepjes (op bv. overhemd) verdwenen.

0 0


Ik heb zowel mijn witte leren bank als de roze leren schoenen van mijn dochter schoon gekregen met nagellak remover, geen streepje meer te zien, en het bijt ook niet uit en de lak blijft mooi.

Miran
0 0


Een balpenvlek op een stoffen bank krijg je makkelijk weg door met een witte doek aceton erop te deppen. Met een droog stukje doek goed wrijven en de vlek is voorgoed verdwenen.

Loes
0 0


Op een blanke houten tafel of kast werkt tandpasta om de balpenvlek te verwijderen.

Angelique
0 0


Inkt van een balpen gaat er meteen uit met brandspiritus. Gewoon een beetje spiritus op de vlek en je ziet de inkt meteen wegtrekken.

0 0


Mijn lieve kleine zoon had een balpen weten te bemachtigen en de nieuwe bank vol gekliederd. Ik heb het direct eraf gekregen met Baby (billen) doekjes.

Nathalie
0 0


Tandpasta werkt ook goed op houtoppervlakten die afgewerkt zijn met fineer.

Eef
0 0


Balpen op wit leer verwijderen met nagellakremover. Het leer droogt wel wat uit. Daarna het leer goed invetten.

anonieme
0 0


Ik heb uit mijn lichtgekleurde denim broek meerdere balpen vlekken verwijderd door middel van wat tandpasta en een washandje met wat water. Daarna in de wasmachine, werkt perfect!

Marit..
0 0


Balpen op wit shirt; met een gum de vlek wegvegen

Riet12
0 1