Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Confetti Vlekken

Hoe kun je vlekken van confetti verwijderen?

Als confetti nat wordt, kan het papier behoorlijk afgeven. Met deze tips van oma verwijder je de vlekken van de confetti kleurstof grondig en goed.

Confettivlekken verwijderen

Confetti staat bekend om vaak permanente schade bij nat worden. De ochtend na het feestje zag ik een aantal felgekleurde ingetrokken confettivlekken op mijn licht gekleurde keukenzeil... Help! Ik heb ze uiteindelijk kunnen verwijderen met dikke bleek. Het werkt echt, de vlekken zijn compleet verdwenen zonder te beschadigen! :-) Weet echter niet hoe dikke bleek reageert op andere materialen, lijkt me niet aan te bevelen bij poreus materiaal. Belangrijk: * Zo snel mogelijk behandelen! *Steeds besprenkelen met dikke bleek zodat de vlekken nat blijven. Ik heb dat ca een uur gedaan. *Met de zon erop ging het sneller. *Daarna zeil meerdere keren goed afnemen met vochtige doek zodat alle bleek verwijderd is. *Met verzorgende zeilreiniger gehele keukenzeil nabehandelen. Succes!

Anne-Désirée
Tip #15829


Confetti vlekken

Als confetti nat wordt, krijg je hier vieze vlekken van die erg lastig weg zijn te halen. Veel mensen hebben al problemen gehad met deze vlekken. Het is mogelijk om deze vlekken te verwijderen met dikke bleek. Echter is het wel belangrijk om te kijken op welk materiaal je dit gebruikt. Niet elk materiaal is namelijk even geschikt voor het gebruik van dikke bleek. Vooral poreuze materialen zijn hierbij niet aan te bevelen.

Anoniem
Tip #20637


Confetti Vlekken met koffie weghalen

De confetti is bij ons wel eens in het vloerkleed getrokken. Er was wat overheen gegaan. Dat moet natuurlijk zo snel mogelijk opgelost worden. Als je het met koffie schoonmaakt, zal je direct zien dat het makkelijk op te lossen is. Je hoeft niet al te lang te boenen en je zal direct zien dat er een hele hoop los komt. Je moet wel even kijken dat je door de koffie niet nog meer vlekken laat ontstaan. Daarom meng je het met water.

Lombie
Tip #21479


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen