Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Bijna alle stiftvlekken in kleren krijg je eruit door er met melk op te deppen.

0 1


Viltstift op ramen, gladdemuren en tegels kunt u verwijderen door middel van haarlak.

0 0


Veel stiftvlekken gaan eruit door met een doekje (of de vingers) en wat tandpasta kringetjes te wrijven op de vlek. Maar PAS OP! Sommige tafels of andere houten meubels kunnen hier niet tegen, probeer het dus eerst onder de tafel.

Inez
0 0


Als je stift in je kleding krijgt doe er citroen op en doe het kleding stuk daarna in de wasmachine. Citroen is zuur en trekt de stiftvlek uit het kledingstuk.

Tamara
0 0


Spuit wat haarlak op de stift en wrijf met een vochtig doekje met tandpasta over de stift (laat de haarlak niet te lang intrekken).

Richard
0 0


We hebben de mooie tekening met stift van onze dochter weggekregen van de muur (Stucwerk) met een beetje chloor. Chloor laat wel een gele waas na, dus schilderen maar weer.

Sanne Hoekstra
0 0


Nagellak remover pads helpt de stiftvlekken echt in 1 beweging weg. Ik had met stift de letters op mijn keyboard staan, en ze waren lelijk vervaagd. Ik wilde ze wegschrobben, maar niets hielp. Totdat ik de remover pads gebruikte. Echt superhandig.

Tamara
0 0


Dep de vlekken met watjes met veel nagel remover. Niet wrijven.

Marc
0 0


Als je op een glad voorwerp een stiftvlek heb, dan moet je dat met deo schoonmaken. Met een keukenrol afnemen. Bij mij werkte het heel goed.

eefje
0 1