De beste tips

Wafels bewaren

#1. Wafels bewaren om later op te eten

Wafels wil ik graag wat langer bewaren dan een paar dagen. Dit komt doordat ik niet alles in eén keer op eet wat ik gemaakt heb. Helemaal als je alleen bent eet je dat niet zo snel allemaal op. Ik heb dus een ideale truc, om je wafels langer goed te houden. De truc is om er een broodje bij in te doen. Je doet de wafels dan in een leuk plastic bakje met brood. Het brood gaat wel hard worden. Die kun je er beter naar een paar dagen uit gaan halen. Je doet er dan een nieuwe in. Uiteindelijk blijven je wafels dan een heel stuk langer goed. Je kan ze dan meerdere weken bewaren, zonder dat ze kapot zouden gaan.
Wafels bewaren

#2. Wafels bewaren

Als je verse wafels toch wilt bewaren moet je ze eerst laten afkoelen en daarna bewaren in een gesloten bakje. Invriezen kan ook, maar ook hier ze eerst even laten afkoelen.

Wafels bewaren

#3. Wafels langer bewaren met een sneetje brood

Voor het bewaren van zelfgebakken wafels, doe ze in een plastieken doos en doe er een snee brood bij na een dag of drie is de snee brood hard en doe je er een andere bij. Je wafels blijven vers.

De nieuwste tips

Wafels bewaren

Wafels bewaren door ze in te vriezen

Ik kwam er achter dat je wafels bewaren makkelijk kunt doen om ze in te vriezen. Je kan veel producten invriezen, maar wafels dus ook. Nu geniet ik er veel langer van dan dat ik normaal zal gaan doen.