De beste tips

Appel Fruitpap maken

#1. Appelfruithap maken

Snij een appel in kleine blokjes en doe deze (afhankelijk van de grootte) ongeveer drie minuten op vol vermogen in de magnetron. Daarna even prakken. Resultaat: lekkere zachte fruithap voor je baby. Bijkomend voordeel: de appel wordt niet bruin, dus kun je het bewaren of meenemen voor onderweg. Let wel op: in de magnetron komt vocht vrij, dus haal even een doekje over de plaat, zelfs als je het bakje afdekt.
Appel Fruitpap maken

#2. Appel fruithap maken in magnetron

Mijn baby vindt het heerlijk om een appel fruithap te eten. Om dit te maken, snij ik altijd een appel in kleine stukjes en doe deze in een bakje. Vervolgens zet ik dit voor drie minuten in de magnetron. Na dit te hebben geprakt heb ik een heerlijke appel fruithap voor mijn baby.
Appel Fruitpap maken

#3. Fruitpap van appel en banaan maken

Een fruitpap van appel en banaan is makkelijk te maken en lekker voor je baby om te eten. Dit kun je doen door een appel en een banaan te schillen en te ontdoen van het klokhuis. Dit zorgt er namelijk voor dat je het lekkere deel van het fruit hebt. Vervolgens kun je dit door de blender doen. Om het nog wat makkelijker te eten te maken, kun je dit vervolgens in de magnetron doen. Door hierna nog even te blenden, is het mogelijk om een lekkere fruitpap te krijgen.