De beste tips

Lipgloss zelf maken

#1. Maak zelf lippenbalsem

Is je lippenbalsem op? Dan maak je er zelf eentje! Dit heb je nodig: vaseline, een kaarsje, een theelepel, een klein leeg potje met deksel, lipgloss, een soeplepel, wattenstaafjes, een aansteker of lucifer. Dit moet je doen: neem 2 theelepels vaseline. Zet dit in het potje. Doe er niet meer dan een theelepeltje lipgloss bij. Roer dit met een wattenstaafje tot je het goed vindt.
Steek het kaarsje aan met de lucifer of aansteker. Haal met de theelepel je spul uit het potje. Zet dat nu op de soeplepel. Houd de soeplepel boven het kaarsje. Uiteindelijk gaat je spul smelten. Laat het een gesmolten, gladde massa worden. Zet het spul nu terug in het potje en doe de deksel dicht. Zet het nu tien minuten in de vriezer. Heb je geen vriezer? Zet het dan een dag in de koelkast. Als je dat hebt gedaan, laat je het eventjes ontdooien. En asjeblieft, hier heb je je nieuwe lippenbalsem.

Lipgloss zelf maken

#2. Oogschaduw met vaseline

Wil jij je eigen perfecte lipgloss? nou hier komt het recept: doe oogschaduw die je mooi vind in de vaseline even in de vriezer.... en klaar je zelf gemaakte lipgloss! Vaseline is nu niet alleen maar goed voor je lippen maar het geeft je ook een perfecte uitstraling!
Lipgloss zelf maken

#3. Vaseline en lipgloss

Doe eerst wat vaseline op je lippen en daarna een lopgloss! het blijft langer zitten, en is fijner voor gevoel!

De nieuwste tips

Lipgloss zelf maken

Lipgloss zelf maken met vaseline

Vaseline kun je voor een hele hoop verschillende dingen gebruiken. Ik gebruik het door er zelf lipgloss van te maken. Ik doe er dan wat oogschaduw bij en dat is het enige wat je hoeft te doen. Het is lekker makkelijk en ook niet al te duur. Het kost namelijk eigenlijk niets, als je alles al in huis hebt.