De beste tips

Borstel schoonmaken

#1. Zet kammen in sopje van zeep en bleekwater

Zet de kammen en de borstels een dag in een sopje van zeep en bleekwater.
Bleekwater heeft een ontsmettende werking en dat komt de hygiëne ten goede.
POL
Bleekwater=ook wel chloor genoemd.

Borstel schoonmaken

#2. Kammen laten weken in water met shampoo

Zijn jouw haarborstels en of kammen soms ook zo vies van alle haarlak en gel resten dan kun je ze even een paar uurtjes laten weken in water met shampoo erin en ze zijn weer als nieuw.

Borstel schoonmaken

#3. Panty om de borstel

Ook wel eens last van een vieze haarborstel? doe er dan een panty kousje omheen je haalt hem er af en je borstel is weer mooi schoon en van het panty kousje gaat je haar ook mooi glanzen.

De nieuwste tips

Borstel schoonmaken

Borstel schoonmaken met zeep

Ik maak mijn borstel altijd schoon met bleek en zeep. Gewoon bij elkaar gooien en meer hoef je niet te doen. Een borstel schoon maken is zeer belangrijk om te doen, want uiteindelijk zal al het vuil achter blijven. Dit moet je er wel uithalen, anders kam je al het vuil er zo weer in. Je hebt je haar niet voor niets gewassen en je kan dan ook maar beter de borstel goed schoon houden. Dan weet je zeker dat je niet allemaal vuil in je haar gaat krijgen door middel van een vieze borstel. Dat moet je namelijk niet willen.
Borstel schoonmaken

Amoniak voor de borstel

Is u borstel ook zo vies? Maak hem schoon met amoniak(krijg je ook gelresten mee weg) of ga erover met heet water en borstel hem schoon met een afwasborstel!
Borstel schoonmaken

Haarborstel mee laten draaien in vaatwasmachine

Kammen worden moeiteloos schoon door ze gewoon mee te laten draaien in de vaatwasmachine.