Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Kunststof schoonmaken

Hoe kan je kunststof kozijnen (wit hard plastic) het beste schoonmaken?

Of je nou vergeeld plastic hebt of dat er verkleuring heeft plaatsgevonden van jouw kunststof kozijnen: Er zijn genoeg oplossingen om dit probleem op te lossen. Lees de kunststof schoonmaken tips op oma weet raad hieronder goed door.

Kunststof kozijnen schoonmaken

Het belangrijkste bij kunststof kozijnen is dat je deze een paar keer per jaar schoonmaakt en zo voorkomt dat ze snel verkleuren. Middeltjes die je kunt gebruiken zijn: azijn, groene zeep, citronella en gewone allesreiniger. Ga NIET met schuursponsjes of chloor aan de slag. Daardoor kun je krassen krijgen of lelijke verkleuring.

Sjelsjel
Tip #16597


Schoonmaken met steradent tabletten

Voor het schoonmaken van kunsstof keukengerij, plastic, tupperware, thermoskan, koffiekan enz enz gebruik ik steeds Steradent tabletten om kunstgebit te reinigen... geweldig resultaat en zeker niet giftig...

Steven goossens
Tip #2329


Kunstof schoonmaken met Biotex baluw

Haal ze er één voor één af en rol ze op. Leg ze even in water met daarin Biotex, blauw. Maak het water niet te warm anders trekken ze krom. Spoel ze af in een bak met schoonwater. Afdrogen met theedoek. Alle aanslag van b.v. rook verdwijnt.

Trea
Tip #3335


Schoonmaken met Biotex

Vul je bad met heet water en een flinke dosis Biotex en werkelijk al het vuil verdwijnt, vrijwel zonder moeite. Effectief, makkelijk & goedkoop!

Annelies van Lonkhuyzen
Tip #3027


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen