Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Zet diepe borden op de verwarming en vul deze met schoonmaakazijn, door de verdamping worden alle nare luchtjes uit je huis verwijderd. Als extra kan je er ook nog wat citroenolie bij doen.

2 0


Maak een natuurlijke luchtverfrisser door een flink aantal kruidnagels te prikken in een kleine sinaasappel en hang hem aan een lint in bijvoorbeeld het toilet.

2 0


Goed tegen geurtjes in huis na een avondje gourmetten o.i.d. (ook goed tegen een rokerige avond): zet voor het slapen gaan een bakje met brandspiritus neer en de volgende ochtend is de vette baklucht verdwenen!

2 0


Een vriend van me gaf de volgende tip: Koop eenmalig een air deco luchtje en vul deze nadat hij bijna leeg is met een laagje lekker ruikend schoonmaakmiddel en water. Vooral water omdat dat verdampt. Zo kun je vele malen langer genieten van een lekker luchtje in huis. Je kan hem blijven vullen. Zo is dus de dure aanschafprijs niet zo duur meer uiteindelijk!

Madelon
2 1


Ik kwam er bij toeval achter door het uit te proberen in de wc. Pak een klein schaaltje of kommetje, vul deze met een klein bodempje sterk ruikende afstershave of parfum. Vul de rest aan met water en verstop deze achter de toiletpot of eronder. ergens uit het zich in ieder geval want mooi is het niet, en laat deze staan na een half uurtje ruikt uw toilet heerlijk en er kan geen ander geurtje tegenop als u snapt wat ik bedoel.

Tamara
2 0


Een bodempje water met koffie koken en de bak of frituurlucht is weg je hele huis reukt naar de koffie.

Regina
1 0


Als je een schaal hebt, waar etenswaar met een sterke geur aanzit bij (voorbeeld haring ) leg de schaal op zijn kop in het gras en na een paar uur is de lucht verdwenen ook met potten en pannen.

0 0


Wanneer je handen ruiken na het verwerken van uien, knoflook of na het verschonen van een poepluier; was je handen even met tandpasta en de nare geurtjes zijn verdwenen.

Zwanet van der Veer.
0 0


Voor je uien pelt handen inwrijven met een beetje azijn, als je klaar bent terug inwrijven met beetje azijn dan de handen wassen met warm water en zeep. Weg zijn de geurtjes.

Huyghe magda
0 0