Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Glassex

Een beetje ruitenreiniger [glassex] erop, inwerken en wegwrijven.

Patricia
1 0


Stickers verwijderen met pindakaas

Stickers laten zich prima verwijderen, met PINDAKAAS! Smeer het eerst dik erop, laat het inwerken, en u kunt de sticker verwijderen, als zat het er net op. Zo kunt u ook kauwgom uit iemands haar verwijderen.

Dominique Dahmen
1 0


Haarlak op stickerresten

Een beetje haarlak er opspuiten en dan kun je het er zo afhalen met een doekje

Jeanine
1 0


Lampenolie verwijdert plaklaag

Heb je ergens een oude plak laag van stickers en dergelijke opzitten en je wilt er niet over schuren, pak dan een doekje en doe er iets lampenolie op en wrijf daarmee de plaklaag mee in, het verdwijnt als sneeuw voor de zon. Heel effectief!

Lilian Douben
0 0


Lijmresten smelten met een föhn

Wanneer u uw boot gaat schilderen. Wilt u de naamstickers van de boot halen, dit is een lastig klusje! Tip: zet de fohn er een tijdje op dan smelt de lijm onder de sticker en kunt u hem er zo aftrekken, de restlijm met stickerverwijderaar wegnemen.

Teunis Driessen
0 0


nagellakremover als stickerverwijderaar

Onze nieuwe glazen salontafel werd enige tijd ontsierd door resten van stickers die voor het transport werden gebruikt. Ik kreeg de tip deze te verwijderen met aceton, maar nagellakremover zonder aceton werkt ook prima. Dit is veel goedkoper dan stickerverwijderaar en werkt even goed. Ook kaarsvet kon geen weerstand bieden.

Esther
0 0


Lampenolie als stickerverwijderaar

Als je ergens stickers op hebt geplakt, b.v. ijskast computer e.d. je kunt ze verwijderen met lampenolie vochtig te maken, even volhouden en de stickers verdwijnen als sneeuw voor de zon. Je beschadigt hier niet de lak van de ijskast of het kunststof van de computerkast.

Dominique Dahmen
0 0


Petroleum ether verwijdert plakresten

Stickervlekken/resten! Koop een flesje Petroleum-ether en doe wat op een doekje/stukje keukenrol.....even wrijven en klaar, geen plakresten meer.

Dominique Dahmen
0 0


Stickers insmeren met pindakaas

Stickers goed insmeren met pindakaas, goed laten inweken en je veegt het zo eraf.

Ienie Pieters
0 0


Stickers verwijderen met lampenolie

Stickerresten kun je heel gemakkelijke verwijderen met blanke lampenolie het vliegt eraf en daarna gewoon de oppervlakte soppen.

Rianne
0 0


Wasbenzine om stickerresten weg te halen

Haal zo veel mogelijk van de sticker weg, doe een beetje wasbenzine op een doekje en wrijf overige stickerresten in, even in laten trekken en de resten verwijderen. Bij hele hardnekkige stickerresten bovengenoemde herhalen. Tip gehad in een winkel en werkt altijd, ongeacht de ondergrond.

Alice homann
0 0


Wasbenzine als stickerverwijderaar

Stickers verwijderen met wasbenzine op een stukje keukenpapier. Een beetje wasbenzine doen en op de sticker duwen of leggen en na een paar tellen laat hij los zonder schade. Met de benzine lost ook de lijm op. Met een plastic laag eerst een paar gaatjes prikken met een speld.

Marja
0 0


Badkamer reiniger als stickerverwijderaar

Spuit een beetje badkamer reiniger op de sticker laat het 10 minuten in werken en je kunt de sticker er zo geheel afhalen.

Dominique Dahmen
0 0


Afplak tape om stickerresten te verwijderen

Verwijderen van stickerresten. Neem een stuk van ongeveer 8 cm.(breed) papieren afplak tape, maak daar een rondje van, plakkant naar buiten, en dep die stevig op de sticker restant, steeds verplaatsen natuurlijk. Herhaal dat tot de resten zijn verdwenen.

Dominique Dahmen
0 0