Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Tandpasta tube restje

Hoe krijg je het laatste restje tandpasta uit de tube?

Het laatste restje tandpasta uit de tube halen is soms een hele klus. Maar Oma weet raad! Er zijn namelijk verschillende handigheidjes om dit voor elkaar te krijgen.

Druppeltjes water toevoegen tandpasta

Als je tube tandpasta bijna op is doe er een paar druppeltjes water bij en even goed schudden, zo doe je nog 2 weken langer met je tandpasta.

Ronny
Tip #1389


Knip tandpasta open

Als je geen tandpasta meer uit de tube krijgt knip hem dan open. Je zal zien dat je dan nog een paar keer je tanden kunt poetsen met de restjes die nog in de tube achter blijft.

Marco
Tip #5771


Knip tandpasta tube open voor langer gebruik

Als de tube tandpasta op is, laat de dop erop zitten en knip de tube 2 cm boven de dop af. Je zult zien dat er nog voldoende tandpasta in zit voor zeker nog 4 á 5 keer je tanden te poetsen.

José
Tip #2208


Knip tandpasta tube door voor langer gebruik

Komt er geen tandpasta meer uit de tube, de tube doorknippen en je kunt nog ca. 1 week vooruit.. Na gebruik een helft op de andere helft zetten om uitdrogen te voorkomen.

Tip #6650


Knip tandpasta tube open

Tube aan het eind een stukje af knippen ,omt er lucht bij en kan je het makelijker naar beneden drukken. Blijft er ook weinig achter.

Fia
Tip #2654


Tandpasta open knippen om te besparen

Knip de achterkant er ruim af en je kan nog dagen poetsen! De achterkant gebruik je dan als dop ahw door er gewoon over heen te schuiven

Carien
Tip #2745


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen