Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren
Website van het Jaar Oma Weet Raad is genomineerd voor Website van het Jaar.
Stem nu op Oma Weet Raad en maak kans op mooie prijzen!
Stem hier


Smeer tandpasta op de koortslip. De koortslip droogt dan uit, waardoor je niet met van die lelijke en besmettelijke blaasjes rond moet lopen.

- Tip #3565

19 4


Bij een koortslip werkt regelmatig honing op de plek smeren ook! 1, 2 dagen, en het is weg!

- Tip #1370

7 1


Direct bij de eerste "kriebel" tandpasta er op doen, een dun laagje, dit regelmatig vervangen, door eerst te reinigen met b.v. een wattenstokje, natgemaakt met een beetje warm water en weer opnieuw aanbrengen. Als de ergste symptomen zijn verdwenen, af en toe een klein beetje Calendulazalf aanbrengen (bevat o.a. goudsbloem).

- Tip #1175

3 3
Ook ik heb al vanaf mijn jonge jaren last van koortslippen, ik heb al zowat alles geprobeerd en niks hielp.
Gister weer een koortslip en maar eens de tip van Alcohol erop doen geprobeerd, het werkt perfect. De koortslip is vandaag (2e dag) al zowat helemaal weg!!
Paar x per dag alcohol erop doen met een wattenstaafje, zodra het korstje is uitgedroogd heb ik deze voorzichtig weggehaald ook met een wattenstaafje en weer herhaald met alcohol!

Anoniem - Tip #6905

3 3
Ik heb sinds gisteren 2 koortsblaasjes op mijn lip. 1 normale, 1 enorm grote. Ik ben iemand die erg gevoelig is hiervoor en heb zowat maandelijks wel eentje ergens. Alles wat dokters voorschrijven, ik heb het wel gehad en jah het werkt, maar vaak duurt het lang en meestal ben ik er toch immuun voor na een korte periode. Nu las ik hier over zinkzalf, dit heb ik deze keer geprobeerd, en geloof me dat helpt super. Wat heb ik gedaan? De koortsblaar (hij was dus al uitgebroken) open geprikt met een steriele naald zodat het vocht eruit kon komen, dat vocht even gedept met een stukje keukenrol. Wanneer het meeste ervan weg was heb ik de zinkzalf erop gedaan (NIET MET JE HANDEN!! gebruik wattenstaafje of keukenrol). Eerlijk is eerlijk, het ziet niet uit. zinkzalf is fel wit en je krijgt het er niet makkelijk af. Maar goed of je nu met witte zalf op je mond rond loopt of met dikke koortslip, het blijft toch gelijk. Maar goed, ik heb het er de hele dag op laten zitten, af en toe beetje extra terug bij gedaan. De ochtend er na, ik zeg niet dat het al volledig weg was, maar het zag er ZEER goed uit, nog kleine wondjes maar je zag het bijna niet meer. Echt super remedie!! Dank je!

- Tip #4647

3 2
Ik kreeg als tip voor koortsuitslag om er azijn op te doen. Heb het geprobeert met een koortslip
paar x per dag aanstippen met een watje en azijn en met 2 dagen was hij zo goed als weg.

- Tip #5560

2 1
Elke morgen een boterham of beschuit of iets eten met appelstroop het helpt, ik heb er geen last meer van.

- Tip #4842

2 1
Zodra je het voelt een weinig bloemsuiker opsmeren (droogt op).

- Tip #1334

1 1
Na een periode van flinke koorts verschenen de eerste koortslip blaasjes, meteen een teentje knoflook door midden gesneden en op de blaasjes gehouden. Brandt ontzettend! Daarna een ijsblokje er tegen aangehouden, resultaat: de blaasjes droogden vrijwel meteen in en de schade is beperkt gebleven. Ik bedank de schrijvers van deze tip heel hartelijk.

- Tip #5159

1 0


Bij grote blaasjes met veel vocht: doorprikken en insmeren met papje van wat keukenzout (droogt uit) en een druppeltje citroensap, teatreeolie of alcohol (ontsmet).

Als het meeste vocht eruit is geneest het snel met zinkzalf.

Als de blaasjes ook aan de binnenkant van je mond zitten: daar aanstippen met Pyralvex

- Tip #3454

1 0


Ik heb al jaren last van een koortslip. Altijd zovirax gebruikt maar helpt niet echt. Bij toeval kwam ik erachter hoe het bij mij echt weg gaat. Ik heb vitamine bruistablet opgedronken en na een paar uur werd de koortslip kleiner. De 2de dag heb ik het weer gedronken en het was weg.

- Tip #5427

1 0


Last van een beginnende koortslip. Snij een teentje knoflook doormidden en hou het even op het blaasje. Prikt als een gek maar het blaasje word direct uitgedroogd waardoor je geen lelijke gevulde blaasjes krijgt. Zelf gister eentje voelen opkomen teentje knoflook op gedaan en vanmorgen koortslip al een korst.

- Tip #5508

1 0
Na vele jaren tobben met zeer grote en lang durende koortslippen, ben ik tot een waanzinnig goede behandel methode gekomen. Het liefst zo snel mogelijk, bij het eerste gevoel, propolis tinctuur op de plek doen, hierover heen een virus remmende creme, zoals sovirax ed. Herhaal dit zo'n 4x per dag. Daarnaast neem ik de eerst paar dagen 4000mg L-lysine tabletten (voedingssupplement) per dag. Binnen 24 uur stoppen de blaasjes met groeien en kunnen de wondjes genezen. Het liefste geen of zo weinig mogelijk voedsel eten met grote hoeveelheden arginine, aangezien het virus zich hier op voedt.

- Tip #11806

1 0
Ik ben serieus dé expert in koortslippen aangezien ik er zo vaak last van heb (had!) dat ik onderhand wel weet hoe er mee om te gaan.
DE TIP, zelf ontdekt: geen smeersels, crèmes en lipblaaspleistertjes: laat je koortslip éérst uitdrogen dan gaat het hele proces veel en veel sneller. HOE: het tintelende plekje en/of blaasjes met een wattenstaafje in 70 of 90% alcohol (vd drogist) aanstippen. 3 x per dag herhalen. Zelfs met een al doorgekomen koortslip (soms word je er mee wakker, ik ken het) gewoon aanstippen. Je zal zien, het gaat een stuk sneller, het droogt van buiten naar binnen uit, wordt sneller hard en een korstje en geneest dus sneller.

- Tip #4837

1 0
Als ik wakker word met blaasjes op mijn lip, prik ik deze meteen door met een steriele naald. Daarna wat alcohol erop, vaak gebruik ik handgel. Het prikt wel even en het is gevoelig, maar je bent er echt binnen een paar dagen vanaf! De crème werkt bij mij niet, het is alsof ik er immuum voor geworden ben.

Anoniem - Tip #6803

1 0
Ik gebruik sinds een maand of 9 een Aloe lippenbalsem met Jojoba. Het helpt me heel goed en heb 9 maanden geen koortslip meer gehad!

- Tip #3317

1 0
Jarenlang heb ik last van een koortslip.
Daardoor zijn de contouren(lijnen) van mijn mond op enkele plaatsen verdwenen.
Door na het tanden poetsen ook mijn lippen zacht te massere(met elektriche tandenborstel)met de rest van de tandpasta op de borstel , zijn de contouren terug en heb ik véél minder last van een koortslip. Wel volhouden hoor.

- Tip #2353

0 5
Dde beste tip, die bij mij altijd werkt is, zo gauw je een blaartje op voelt komen, oorsmeer erop smeren!

- Tip #1761

0 3
Doe een gouden ring van jezelf in een glas met een beetje water.Dit een nacht laten staan,dit op je nuchtere maag opdrinken (maar eerst de koortslip met de ring insmeren).Ik heb het zelf uitgeprobeerd en ik heb er geen last meer van gehad.

- Tip #1395

0 3
Als ik weer eens met een koortslip met blaasjes wakker wordt, val ik deze zo snel mogelijk aan. Pak een steriele naald, prik de blaasjes door en doe er een paar keer per dag een dotje alcoholgel op en voor het slapen gaan een dikke laag echineaforce crème. Ben er zo sneller vanaf, dan met de zalfjes en plakkers van de drogist.

- Tip #5139

0 2
Dagelijks of om de dag Lysine slikken. Bij toch doorbreken van de koortslip 5000 mg in een keer en dan zal je zien dat het vieze ding binnen twee dagen weg is!

- Tip #4060

0 2
Vanaf eerste branderige gevoel van een koortsblaasje, direkt met water natgemaakte aluinsteen droogwrijven over de branderige vlek, en dit meermalen per dag tot de prikkeling weg is, wondermiddel van mijn mama, zelfs beter dan zalfjes van apotheek.

- Tip #1374

0 1
Als je de koortslip voelt aankomen er gewoon een ijsblokje tegen aan houden, een paar keer per dag. De koortslip schrikt van de kou en verdwijnt. En dit is nog goedkoop ook. Je wordt namelijk voor de meeste middeltjes imuun.

- Tip #2823

0 1
Als je een koortsblaasje voelt opkomen kan je er ook met een de binnenkant van een aardappel op wrijven.

- Tip #1391

0 1
Zodra U merkt dat U een koortslip krijgt, de brandende of tintelende plek aantippen met een beetje ochtendurine.

- Tip #1636

0 1
Jaren lang regelmatig een koortslip gehad. Eerder alleen als m'n weerstand laag was, maar op een begeven moment was het elke 3 weken wel raak. Ik eet vrij gezond, sport, slaap goed, heb niet te veel stress, maar koortslippen bleven maar komen. Op aanraden van de huisarts eens gewisseld van tandpasta. Schijnbaar zijn er bepaalde soorten tandpasta beter als je veel last hebt van bijv. koortslippen en aften. Hij raadde zelf sensodyne en zendium aan. Ik gebruik nu 6 weken zendium en nog steeds geen koortslip, dus ik ben dolblij :-). Voor de mensen die er ook regelmatig last van hebben misschien het proberen waard! Kleine verandering die voor mij GROOT effect heeft!

Anoniem - Tip #8367

0 1
Wat bij mij altijd werkt is, als je koortslip toch uitgebarsten is, met een erg dun naaldje de blaasjes stuk prikken en dan met een oorstaafje maizena aan brengen dit droogt de lip goed uit! Maizena is erg opvallend (witte poeder) dus doe het onder het slapen of als je thuis bent en niet weg hoeft te gaan.

- Tip #8845

0 1
Doe er wat kaneel op, helpt echt.

- Tip #3631

0 1
Met rauwe aardappel over lip wrijven. Telkens een stukje van de aardappel afsnijden. Zodat er weer en vers stukje tevoorschijn komt.

- Tip #3842

0 1
Lieve mensen, hebben jullie ook vaak zo'n last van een koortslip en net als ik al van alles geprobeerd om er vanaf te komen? Ik was in Turkije op vakantie en prompt had ik weer zo'n ding! Vertelt me daar een turkse meneer, die heel veel van kruiden wist dat ik er lindenbloesemthee op moest doen. Je doet een zakje lindenbloesemthee in een beetje heet water. Laat het goed doordrenken. Gooi het water weg. Het zakje steeds even tegen de lip houden. Het beetje slijmerige dat je voelt is het bittere van de lindenbloesem en dat helpt. Als je het zakje een paar keer gebruikt hebt, nieuw water koken en weer een nieuw zakje erin. Bij mij helpt het echt! De blaar slonk meteen.
Succes! en groetjes, Marianne
www.shankini.nl

- Tip #4347

0 1
Mocht je een koortslip hebben neem dan 4 lysine tabletten van 10000mg evt vul je dit aan met vitamine c tabletten. En ipv een speciale creme koop een hotkiss apparaat en een flesje 70% alchohol te koop bij elke drogist en doop dit op een watje. Ik had zeer vaak last van een koortslip en nu nog heel af en toe. Mocht het heel erg branden het wondje smeer er wat zinkzalf op.

- Tip #10156

0 1
Als u een koortslip/herpes uitbraak tegen wilt gaan moet u meerdere malen per dag tandpasta op de beginnende blaasjes smeren. Elke keer bij het vervangen van de tandpasta deze verwijderen met lauwwarm water en een doekje. Vergeet niet om na afloop uw handen goed te wassen om eventuele besmetting op andere plekken te voorkomen! Succes!

- Tip #5922

0 1
Ontsmet uw koortslip met alcohol, 70% te halen bij de drogist, uw koortslip is dan sneller weg, ontsmet dan ongeveer 2 maal in de week u lip met alcohol ook al heeft u geen koortslip daarna evt. daarna met vaseline om uw lip zacht te houden.

- Tip #4068

0 0
Zodra u een koortslip op voelt komen even wachten totdat u het bovenste 'vel' met een pincet af kan trekken. Dan de zalf zovirax op het open wondje doen. Dit 3 tot 4 keer doen (binnen 6 uur ongeveer). Binnen 1 dag bent u van uw koorslip af!
Is wel pijnlijk, maar zeker de moeite waard.

- Tip #3770

0 0
Regelmatig smeren met zo'n groene echinacea stick. Dan voorkom je veel ellende.

- Tip #4107

0 0
Als je een koortlip voelt aankomen doe er dan gelijk SRL gelei op! Dit idee heb ik gekregen van mijn homeopaat. Het werkt echt!!!

- Tip #2562

0 0
Elke dag L-Lysine slikken met event vitamine C, helpt echt al jaar geen last meer gehad, voel je toch iets aankomen de dosis verdriedubbelen dan trekt het weer weg!

- Tip #3015

0 0
Droog houden d.m.v af en toe fohn op de laagste stand op de lip richten, de bedoeling is om de herpes uit te drogen.

Anoniem - Tip #2607

0 0
Zodra je hem op voelt komen gelijk gaan deppen met echineaforte druppels van goudsbloem! Paar keer per dag en binnen een paar dagen is het blaasje weg!

Anoniem - Tip #2578

0 0
Mijn moeder heeft vaak last van koortsuitslag uit haar lip.
Zodra zij de eerste kriebel voelt, neemt ze 2 paracetamol (die ouderwetse oplospillen) en dan komt de koortslip niet verder op!

- Tip #4116

0 0
Als de koortslip er is en er zijn blaasjes zichtbaar, de blaasjes insmeren met zinkzalf. Dit zorgt ervoor dat de blaasjes razendsnel uitdrogen. Werkt fantastisch!!

- Tip #2404

0 0
Als je de koorstlip op voelt komen (kan ook als de blaasjes er zijn) doe dan op een wattenschijfje een scheutje alcahol (kan eventueel ook met reinigde tonic) en dep daar de blaasjes goed mee aan.
Doe dit een paar keer per dag.
Het plekje word goed ontsmet en het droogt razendsnel uit.
Bij mij werkt dit zeer goed.
Succes!

Anoniem - Tip #1900

0 0
Dit is een tip die ik van de huisarts kreeg, smeer de koortslip dunnetjes in met bethadinezalf! en het helpt nog ook.

- Tip #1896

0 0
Doe er voor het slapen gaan tandpasta op, dan droogt het snel in.

- Tip #1699

0 0
Zodra je voelt dat er een koortslip aankomt, Vitamine B Forte gaan slikken. Stuk of 5 tegelijk een paar uur later nog eens en dan langzaam afbouwen. Als je echt op tijd bent kun de koortslip voorkomen of tot een minimum beperken. Werkt echt!!

- Tip #1653

0 0
Voelt u de koortslip aan komen doe er dan zo gauw mogelijk ouderwetse eau de cologne op.

- Tip #1459

0 0
De lip vet houden met vaseline. Eventueel het blaasje hygienisch doorprikken met steriele naald en het vocht direckt opdeppen met een tissue. Naald na gebruik weer reinigen

- Tip #1362

0 0
Bij beginnende koortslip helpt tea-tree olie erg goed. Na een paar keer insmeren is je koortslip echt verdwenen!

- Tip #1318

0 0
Zodra je een koortslip op voelt komen, insmeren met zinkzalf. Hoerdoor droogt hij uit en wordt hij niet zo hevig.

- Tip #3290

0 0
Cactussap op de koortslip

- Tip #4179

0 0
Mocht je in het buitenland altijd een koortslip krijgen door de warmte, begin dan 1 week voor aanvang van de reis met het slikken van hooikoortstabletten en doe dit gedurende je vakantie. 1 per dag voldoet. Je zult zien dat het werkt

- Tip #4654

0 0
Smeer s"avonds zinkolie op je koorslip en de volgende ochtend is het ingedroogd. Haal de zinkolie er dan af met een watje in olie(zonnebloem, olijf,baby..) Kijk alleen uit zinkolie geeft wel vlekken.

Anoniem - Tip #4361

0 0
Zorg voor balans in je lichaam. Een verstoorde verhouding L-Lysine en Archinine veroorzaakt het koortslip probleem, verminder je Archinine inname een beetje en zoek naar voeding dat rijk is aan L-Lysine. En verminder stress en slaaptekort, maar dat is voor je hele lichaam gezonder.

- Tip #11762

0 0
Voel je een Koortslip opkomen? Gelijk beginnen met sudocreme smeren. Dit droogt je Koortslip uit. Binnen 3 dagen is het weg

- Tip #11648

0 0
Als je Llysine (1000 mg) slikt, elke dag 1, dan heb je vrijwel nooit meer last van een koortslip. Mocht je er toch eentje voelen opkomen, meteen de dosis met 1 of 2 tabletten per dag verhogen, dan zet het niet door.

- Tip #10111

0 0
Zodra je blaasjes/een koortslip op voelt komen je mond tenminste 3 keer per dag spoelen met mondwater met veel alcohol (Listerine bijvoorbeeld). Dan met een watje de blaasjes om je mond en in je mondhoeken deppen met een watje doordrenkt met listerine of iets anders met een hoog percentage alcohol, 3 keer per dag maar vooral voor het slapen. Helpt een koortslip te voorkomen en gaat er sneller van over.

- Tip #10066

0 0
Tip: als je een koortslip voelt aankomen, drink dan extra water tegen uitdroging. Drink overdreven veel! Daarbij niet aan de lippen likken. Wel extreem veel labello of vaseline smeren op de lippen. Dit kan een volledige koortslip voorkomen.

- Tip #9646

0 0
Zodra je iets op voelt komen gelijk 5000mg L-lysine nemen en tandpasta op de plek smeren. Wanneer je al blaasjes hebt gekregen deze doorprikken en het vocht wegdeppen met een tissue. Wederom L-lysine en tandpasta tot het uitgedroogd is. Zodra het uitgedroogd is kan je vaseline gebruiken zodat het geen lelijke korst word. Ben je er binnen 2/3 dagen vanaf! Werkt veel beter als al die dure cremes

- Tip #9201

0 0
Zodra je de koortslip op voelt komen dit zo vaak mogelijk insmeren met: Zovirax, fentinil, sorefix o.i.d. Als dit al te laat is en er zijn al blaasjes zichtbaar smeer het dan in met tandpasta laat dit goed intrekken en wissel het af door het na een aantal uur weer schoon te maken met alcohol (70%) smeer hierna de tandpasta er weer op en ga zo maar door. (Zinkzalf schijnt ook te helpen ipv de tandpasta maar hier heb ik zelf geen ervaring mee). Daarbij werkt het als je een verdubbelde dosis l-lycine slikt en een hoge dosis vitamine C. !

- Tip #8996

0 0
Als je voelt dat je een koorts (neus, lip) etc krijgt, doe er dan gelijk een ijsblokje op! Ik gebruik daarna zonneblaasjes gel en dan maak ik de blaasjes open. Dan gebruik ik koortslip zalf en dat smeer ik er dan op! Binnen 2 dagen is de koorts (neus, lip) etc uitgedroogt !

- Tip #8992

0 0
Ik heb al veel middeltjes tegen mijn koortslip geprobeerd. tandpaste, zovirax etc. Maar nu gebruik ik propoliscreme dit werkt bij mij echt. Ik hoop dat ik jullie hier ook mee kan helpen.

- Tip #8896

0 0
Als je het op voelt komen, direct insmeren met een dikke laag vaseline. Vooral s nachts een flinke laag opdoen. Net zo lang smeren tot het weg is.

- Tip #8638

0 0
Blaasjes doorprikken en deppen met alcohol ( flesje 70% van drogist) . Het deppen zo vaak herhalen als jij wilt in de dagen dat je koortslip hebt.
3 maal daags 1000 mg lysine tabletten slikken. Of minimaal 1000.
Je zou zelfs 8000 mg mogen maar dat is niet nodig. Enige bijwerking is dat je wat droge slijmvliezen kan krijgen. Lysine is een aminozuur dat de koortslip infectie afbreekt.

Anoniem - Tip #8544

0 0
Zodra ik blaasjes heb prik ik deze door, schoonmaken met alcohol en daarna zinkzalf (sudocreme) dun erop smeren. Koortslip wordt niet groot en is snel verdwenen!

- Tip #8521

0 0
Doe er wat tandpasta op, 2x daags, na ongeveer 3 dagen zijn ze weg maar dan kan het zijn dat u lippen droog zijn, smeer dan elke avond je lippen in met vaseline.

Anoniem - Tip #8272

0 0
Stomen met kamille werkt super tegen een koortslip, verlicht de pijn en is ontstekingsremmend. Bij mij is het dan ook sneller weg.

- Tip #7107

0 0
L- Lysine tabletten slikken. Helpt een koortslip voorkomen en ook als je een koortslip heb zorgen de tabletten ervoor dat hij snel weer verdwijnt.

- Tip #4344

0 0
Blaasjes open maken met een steriele naald en dan tig keer per dag tea tree olie (droogt uit) erop deppen met een watje. Heb al vanaf kleins af aan last van dit kwaaltje en dit is het enige wat echt bij mij snel en effectief helpt!

Robin

Anoniem - Tip #7023

0 0
Als je de koortslip op voelt komen, gelijk een ijsklontje (in een plastic zakje) erop en dat een paar keer per dag doen. Is echt het enige wat helpt heb ik gemerkt.

- Tip #5878

0 0
Heb je regelmatig last van een koortslip? Eet dan drie madeliefjes, dit helpt echt. Ik had zelf bijna elke maand wel een koortslip, maar nu dus niet meer. Als ik het toch aan voel komen, neem ik gewoon weer madeliefjes.

- Tip #5742

0 0
Neem een combinatie van Catsclaw(weeratandverhoging) en L-Lysine (verhelpt en voorkomt lipblaasjes).
Slik je langer door na het verdwijnen, dan trekt het virus zich verder terug, en zal minder snel opzetten.

Bij het eerste gevoel van tinteling starten, dan komt de koortslip niet eens meer door. (Bij mij althans!)

- Tip #5691

0 0
Ik ben een exper in het krijgen van koortslippen, helaas! De dermatoloog heeft mij verteld, dat er niks aan een koortslip te doen is, behalve deze doorprikken met een schone naald en het vocht dan onmiddellijk opvangen op een servetje. Na alles geprobeerd te hebben, ben ik tot de conclusie gekomen dat meneer de dermatoloog gelijk heeft! Geen zalfjes en zooi, je koortslip moet juist uitdrogen.

- Tip #5397

0 0
Zodra u jeuk krijgt de plek of lip insmeren met zinkzalf.
De pijn en de jeuk trekt weg en de plek droogt op.

Anoniem - Tip #5348

0 0
Bij last van een koortslip Sambucol (te koop bij de betere drogist) nemen. Dit is een siroop op basis van vlierbessen ! Helpt erg goed, is een weerstandsverhoger !

Anoniem - Tip #5250

0 0
Mondblaartjes?
Bladeren van Look-Zonder-Look kauwen.

- Tip #5178

0 0
Heb je een koortslip; ga hem te lijf met een ijsblokje in een platiczakje.
Hij is dan binnen no time weg.

- Tip #4991

0 0
Last van een koortslip? Ik wel. Desinfecterende handgel opbrengen. Ook als de blaasjes al zichtbaar zijn. De doorschijnende gel werk desinfecterend en is doorschijnend, valt niet op dus. Je koortslip gaat snel weg en zet niet helemaal door.

- Tip #4943

0 0
Een wat duurdere oplossing, maar wel doelmatig: laat je koortslip hij de tandarts behandelen met laser therapie.

- Tip #4734

0 0
Gevoelig voor koortslip/herpes? Gebruik lippenbalsum met een sterke factor (bv. blistex) want door de bloodstelling aan (te) veel zonlicht steekt het virus veel sneller de kop op!

- Tip #1198

0 0
Ook bij koortsuitslag helpt een ijsblokje (zie aften). Een tijdje er een ijsblokje tegenaanhouden en de pijn wordt snel minder. De koortsuitslag wordt lang niet zo erg en geneest sneller.

- Tip #4625

0 0
Zinolium gel werkt ook wel goed!
Er zit zink in waardoor het blaasje uitdroogt.
En de gel is gewoon doorzichtig dus hoef je ook niet met zo een witte klodder op je lip te blijven lopen!

Anoniem - Tip #4526

0 0
Als je een tintelend gevoel van bijvoorbeeld een opkomende koortblaar voelt. Wrijf dan met je wijsvinger achter je oor en dan over de plek van de opkomende blaar. Je zult zien de koortsblaar komt niet. Het lijkt gek maar het werkt.

- Tip #4462

0 0
Lipvaseline helpt bij mij goed !

Anoniem - Tip #6347

0 0
Zodra ik een koortslip voel opkomen pak ik meteen mijn desinfecterende hand gel erbij, smeer dit er op en het is na een dag weg! Er zit alcohol in de gel waardoor het blaasje opdroogt en zo sneller weg gaat. Dit is echt een top tip! Heb veel dingen geprobeerd maar niks werkte tot deze tip.

- Tip #12023

0 0