De beste tips

Rode mondhoeken

#1. Rode mondhoeken behandelen

Sowieso extra vitamine B slikken. Mondhoeken, kin en lippen een minuut lang insmeren met (anti-bacteriele) handzeep, schoonspoelen met water, nog een keer insmeren met zeep en schoonspoelen, daarna droogdeppen met wc-papier en 10 minuten laten drogen. Een beetje antischimmel-creme of appel-cider azijn op de mondhoeken smeren met wattenstaafje. Vervolgens lippen, mondhoeken en kin insmeren met vaseline. Dit 2 uur laten zitten en er dan afhalen met wc-papier. Ik zorgde ervoor dat ik in elk geval 3 keer per dag mijn mondhoeken schoonmaakte met zeep en daarna mijn lippen insmeerde met vaseline (en anti-schimmelcreme). Vaseline zorgt ervoor dat je lippen niet steeds opnieuw nat worden van het likken. Als je dit volhoudt dan ben je er in 3 dagen vanaf.
Rode mondhoeken

#2. Zinkolie tegen rode mondhoeken

Op het moment dat je veel last hebt van rode mondhoeken, kan dit voor veel problemen zorgen. Echter is het mogelijk om zinkolie tegen rode mondhoeken te gebruiken. Zinkolie houdt namelijk de huid vochtig en bevordert het herstel van de mondhoeken. Hierom is het verstandig om gebruik te maken van zinkolie.
Rode mondhoeken

#3. Zinkolie bij rode mondhoeken

Ik heb wel eens last gehad van rode mondhoeken. Dit kan erg pijnlijk zijn. Het wordt aangeraden om er niet aan te likken, maar dit helpt niet altijd direct. Zinkolie kan wel goed helpen om rode mondhoeken weg te laten trekken. Zink bevordert namelijk het beter worden van de huid.

De nieuwste tips

Rode mondhoeken

kapotte mondhoeken genezen met Vicks balm

reinig je mondhoeken voorzichtig  met lichte zeep goed droog deppen en er Vickx balm

op doen, verschillende keren per dag. na enkele dagen is het genezen , dure dermatalo-

gische cremes helpen weinig of niet.