Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Ik heb al jarenlang last van nachtelijke wiebelbenen, ofwel restless legs, medicijnen voor gehad, buiten op de koude stoep gestaan, niets hielp, nu heb ik laatst iemand horen zeggen dat je een stuk sunlight zeep onder je laken moet leggen, ik dacht, ik zeg het niemand, zal wel onzin zijn, nou geenszins , het stuk zeep ligt nu al 2 maanden in mijn bed en geen enkele last meer gehad, mijn man zegt me dat het tussen mijn oren zit, zou kunnen, maar het helpt wel.

C.Delhez.
1 0


Als u last heeft van rusteloze benen, zet er een koude douche op en je hebt er geen last meer van!

Eva
0 0


Ik had vaak last van kriebelende benen, meestal in rusttoestand of slaap. Mijn moeder gaf mij de tip om een stuk zeep onder het laken neer te leggen, sinds die dag heb ik geen last meer!

Petra
0 0


Tegen rusteloze benen: Ga met een nagelborsteltje drie keer over je huid van je voet naar je knie. Herhaal dit zo nodig.

Marijke
0 0


Drink met regelmaat brandnetelthee dit helpt ook. Onrustige benen heeft te maken met minder goede bloedcirculatie.

Annette
0 0


Leg een kussen onder het matras,zodat je benen iets hogger liggen. Als je een bed hebt,waar het achtereind iets naar boven kan,ook goed. Mij helpt het uitstekend.

Fique de Wilde
0 0


Heb je last van restless legs, ik had er heel erg veel last van, zeker als ik in bed lag. Ik heb allerlei pillen geprobeerd, stoppen met het drinken van port/rode wijn, magnesiumtabletten en via een homeopathische winkel. Maar na eindeloos surfen kwam ik een tip tegen, stop met het drinken van light producten! Binnen een week was ik er van af.

Joost van Wijnen
0 0


Vitamine B12 of B complex slikken. Werkt binnen 10 minuten bij restless legs. Slik dit iedere dag en heb er nooit meer last van gehad. Deze vitamine is een ondersteuning voor je zenuwstelsel. Werkt gegarandeerd.

Cindy Visser
0 0


Wat mijn vrouw en mij al jaren helpt, is om onder de molton op de matras (een washandje met) stukjes zeep te leggen.

0 0


Draag dag en nacht een magneet bij je en de rusteloze benen verdwijnen.

0 0


Ik buig voorover met gestrekte benen en met de platte hand raak ik de grond aan. Dat doe ik 100 a 200 tellen. Vooral de knieholtes strekken.

Sylvie1968
0 0