Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Het klinkt ongelooflijk, maar ik kan je maar één ding vertellen, "doen" Mijn vrouw die had geweldige spierpijnen, en ook reuma, en dat is nu hélemaal verleden tijd,neem een kleine aardappel, en steek die gewoon in je broekzak, na een weekje is die reuma of spierpijn al héél wat minder,en na nog een weekje is het helemaal voorbij, na enkele dagen begint die aardappel te verschrompen, en die wordt alsmaar kleiner, en na enkele maanden is dat een steen geworden, maar je moet die aardappel,of wat er ook van overblijft, dagelijks in je broekzak hebben,succes is verzekert,je mag me desnoods wel eens een telefoontje geven,ik zeg nu niet dat dit helpt voor iedereen, maar gewoon "doen" ik heb ook navraag gedaan bij de dokter, en die kon er geen antwoord op geven, zo beste mensen ik hoop dat ik jullie een héél goede tip heb gegeven!!

Leo
3 0


Begin met een kuur van gedroogde jeneverbessen. Opbouwen naar 30 bessen per dag. dag 1 = 1 bes, dag 2= 2 bessen enz. tot 30 per dag. Met water doorslikken. bouw dit weer af tot 3 of 4 per dag en blijf dit innemen. Het verdrijft de pijn (niet de reuma!) Er zijn bij het Kruitvat ook jeneverbes capsules te verkrijgen.

Anne
0 0


Voeding heeft ook invloed op reuma. Het is wel nog niet bewezen, maar als je onderstaande producten gedurende een hele tijd NIET meer gebruikt, merk je het verschil in bewegen (reuma gaat niet weg, wel wordt het leefbaarder, soepeler) Gebruik de volgende levensmiddelen/voedingsmiddelen gedurende paar maanden NIET meer: *Suiker (alleen fruitsuiker/fructose) *varkensvlees *kleur-, smaak,- en geurstoffen, kortom geen kunstmatige toevoegingen (geen pakje, blikje of potje, alleen verse groenten, fruit enz.) *citrusvruchten *witte meelproducten Het is even wennen, maar als je na de paar maanden het verschil merkt, dan eet je niet anders meer. Het hoort eigenlijk gewoon bij een gezonde eetwijze.

0 0


Eet dagelijks curcuma in tablet vorm of pillen, dit werkt.

mariajuana lagewaard
0 0