Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Klinkt misschien heel raar maar als je elke dag voor dat je gaat slapen deo op je voet wratten spuit (ong, tot dat ze wit worden) zijn ze na ong. 2 weken helemaal verdwenen en ik had er best veel.

4 1


In de zon zitten! Je hoeft er niets voor te doen, alleen relaxen en de voetwratten verdwijnen na een tijdje vanzelf. Ik had er aardig wat op 1 hiel zitten, lastige plek. Afgelopen weken veel met mijn voeten (onbewust) in de zon gezeten en ze zijn nu allemaal verdwenen. Deze oplossing is dus pijnloos, kosteloos en inspanningsloos!

3 1


Doorzichtige nagellak op de voetwratten smeren helpt echt. Ik had 4 voetwratten en na anderhalve week elke dag een beetje aanstippen met nagellak waren ze verkleind en bijna helemaal weg. Een behandeling met stikstof hielp voor mij niet, maar dit wel.

2 1


Na het wassen inpappen met honing. Het werkt ook met die goedkope versie, dan nog een dot op de pleister en die erop plakken. Dit elke avond herhalen en je ziet het 'wegsmelten'. Binnen 2 weken ben je er vanaf.

1 0


M'n zoontje had een stuk of 6 voetwratten. Ze zagen eruit als ietswat onregelmatige huid met rode puntjes erin. Eromheen zit n randje van eelt. Lijkt n beetje op n krater ofzo. Op deze site heb ik meerdere tips opgezocht en er waren 3 tips die regelmatig terugkwamen en me aanspraken: 1: 10 minuten met je voeten in n warm badje met n hoop zout erin 2: sap uit de stengel van een paardenbloem erop smeren 3 honing op n pleister en erop plakken Ik heb het zoute bad geprobeerd. Het werkt echt. 10 minuten voor het slapengaan. Gewoon zout van de supermarkt. De huid in de kraters kwam wat los te zitten en kon ik ongeveer na 2-3 weken eruit vegen. Daarna verdwijnen de eelt randjes vanzelf. Blij dat het zo opgelost kon worden en ik m'n zoontje niet naar de huisarts hoefde mee te nemen voor n behandeling met anti vries, wat erg pijnlijk is. Ik hoop anderen met deze tip te kunnen helpen, zoals het ons ook heeft geholpen.

0 0