De beste tips

Likdoorn verwijderen

#1. Ducttape tegen likdoors

Gelezen op internet tegen likdoorns onder je hiel: een stuk ducktape erop plakken,tot het over is. De ducktape bevat een stofje tegen de likdoorns, echt super! Maar klimopblaadjes 24 uur in azijn laten weken en die erop doen werkt ook prima! Moet je dan wel 3 weken volhouden.
Likdoorn verwijderen

#2. Knofllookteentjes, zout en citroensap

Er is een wondermiddel die likdoorns doen verdwijnen op een zeer snelle manier. Neem een paar knoflookteentjes voeg daar een theelepel zout aan toe en misschien ook een paar druppels citroensap. Goed samenvoegen tot een soort knoflookpap. Als dit klaar is wikkel je dit met wat verband om je voeten. En laat de magie maar werken! Binnen een dag deed mijn voet geen (ernstige) pijn meer en je kan het proces herhalen tot de likdoorn verdwijnt. Dit werkt echt heel erg goed!
Likdoorn verwijderen

#3. Formule W op de likdoorn

Doe wat Formule W op de eeltplek of likdoorn. Herhaal tot de plek zacht is, zodat je de huid kunt verwijderen. Tip van mijn pedicure!
Bekijk 3 andere tips

De nieuwste tips

Likdoorn verwijderen

Likdoorn verwijderen met trekzalf

Doe op de likdoorn een puntje van een mes trekzalf op de likdoorn iedere dag geraken en de likdoorn zal spoedig verdwijnen meestal binnen 3 weken
Likdoorn verwijderen

Klimop bladeren weken

Week 2 klimop bladeren 24 uur in azijn, doe de bladeren op de likdoorn met een pleister, ververs dit elke dag, binnen 3 weken is de likdoorn er in zijn geheel uitgekomen.
Likdoorn verwijderen

Ik had een wrat en een likdoorn op mijn voet. Ik heb ze allebei elke dag aangestipt met een wrattenpen, en ik zag al binnen een week resultaat!

Nog 3 andere tips

Likdoorn verwijderen

Door een grasveld met dauw lopen

Als kind had ik eens een pijnlijke likdoorn (eksteroog) op de bal van mijn voet onder mijn grote teen. Uiteindelijk kon ik niet eens meer goed lopen. De huisarts kwam er aan te pas en hij besloot de likdoorn weg te snijden ('uit te lepelen'). Dat deed hij zonder verdoving; een nare ervaring en tranen in de ogen springend pijnlijk, want de plek zat heel diep in de huid en was ontstoken bovendien. Nodeloos te zeggen dat het angstzweet me uitbrak toen ik na een paar maanden merkte dat er op dezelfde plek wéér een likdoorn groeide. Toevallig kreeg ik in die tijd een tip die ik maar raar vond (zeker als kind), maar ik wilde zo graag van mijn kwaal af dat ik het probeerde, en...het was de gouden tip! Wat moet je doen? 's morgens vroeg met blote voeten (althans in elk geval met de voet met likdoorn) door gras met ochtenddauw lopen! Wekker zetten, dauwig grasveldje zoeken en lekker een 5 minuten er doorheen wandelen. Nog verkwikkend en tegelijk ontspannend ook! Mijn likdoorn verdween als sneeuw voor de zon en is nooit meer wedergekeerd!
Likdoorn verwijderen

Klimop bladeren weken in azijn

Likdoorns op vriendelijke manier weghalen: Week 2 klimop bladeren 24 uur in azijn, doe de bladeren op de likdoorn met een pleister, ververs dit elke dag, binnen 3 weken is de likdoorn er in zijn geheel uitgekomen.
Likdoorn verwijderen

Klimopblad met azijn

Ik had een likdoorn onder mijn voet en een op mijn kleine teen zijn weg met kllmopblad 24 uur in de azijn zetten en 24 uur op de likdoorn laten zitten. Heb dit ruim 14 dagen gedaan met resultaat,je voelde het eruit trekken [was wel met pijn ] mijn pedicure zegt dat het eruit is.