De beste tips

Pokemon GO tips

#1. Pikachu vangen

Als je Pikachu wilt vangen als eerste Pokémon (starter) is dit mogelijk door de andere drie starters (Charmander, Bulbasaur, Squirtl) te negeren! Loop bij ze weg. Na de 4e keer komt Pikachu tevoorschijn!
Pokemon GO tips

#2. Batterij besparen bij Pokémon Go

Batterij besparen? Tik op de pokéball onderaan het scherm, dan op het tandwiel en dan op "battery-save-mode". Je scherm gaat dan uit wanneer je het toestel ondersteboven houdt. Pokémon GO blijft gewoon actief; je hoort gewoon geluid als er een Pokémon in de buurt is!
Pokemon GO tips

#3. Hoe ver moet je lopen bij Pokémon Go

Weten hoe ver je moet lopen voor de Pokémon welke het dichtste bij is? Elke pootafdruk staat voor ongeveer 100 meter!

De nieuwste tips

Pokemon GO tips

Invloeden op welke Pokémons je tegenkomt

Verschillende dingen hebben invloed op welke Pokémon je kunt vangen. Zo heeft het weer, en ook hoe laat het is, effect op welke soorten Pokémon je tegen komt. Dark en ghost Pokémon zie je vaker wanneer het donker is, dus vaak 's-nachts. En water Pokémon kom je vaker tegen wanneer het regent.
Pokemon GO tips

Makkelijker Pokémons vangen door AR uit te zetten

AR (augmented reality) binnen Pokémon Go maakt het moeilijker om de Pokémon te vangen én het verbruikt meer batterijvermogen. Je kunt AR uitzetten op het moment dat je een Pokémon probeert te vangen door rechtsboven in beeld op AR te tikken. Het vangen van een Pokémon wordt dan een stuk makkelijker!
Pokemon GO tips

Eieren uitbroeden bij Pokémon Go

Het uitbroeden van de eieren binnen Pokémon Go lukt niet wanneer je sneller gaat dan 15 km per uur. Dus met auto, trein, etc. reizen telt niet op bij de afstand voor het uitbroeden. Dat wordt dus veel wandelen (of langzaam fietsen).