De beste tips

Honden

#1. Hondenshampoo tegen vlooien

Heeft u hond last van vlooien was hem dan met head and shoulders werk echt kunnen de vlooien niet tegen... wel goed om zijn ogen denken!

Honden

#2. Hond in poep gerold? Doe dit

Heeft Uw hond in de poep gerold? Neem een bak lauw water, en gooi er een scheutje azijn in.
Pak een spons, was de hond op de vieze plekken, en de geur en de vlekken zijn verdwenen.

Honden

#3. Valeriaan tegen vuurwerkangst bij honden

Angst voor vuurwerk bij honden: Een week voor oud en nieuw beginnen met druppels valeriaan door het voer te doen. Marjan.

De nieuwste tips

Honden

Iberogast druppels bij misselijkheid

Mijn hond heeft last van misselijkheid ze eet met moeite en laat het eten geregeld staan eet veel gras en spuugt gal. Tip via Google Iberogast druppels op kruiden basis. 20 druppels voor volwassenen en kinderen. Las dat iemand voor zijn hond van 30 kg 15 druppels deed. Wij hebben bij onze hond van 10kg 6 druppels met 6 druppels water in een spuitje in de bek gespoten Jo om hoog zodat ze het door moest slikken en niet uit spoog.  2keer daags gedaan.Met 2 dagen knapte mijn hond al op at geen gras gaf geen gal meer op en at weer geweldig goed. Na 2 dagen al. Ik ga er nog wel 3 extra dagen mee door en dan bouw ik af 3 dagen 1 keer per dag. Ben benieuwd hoe het daarna gaat. 

Honden

Mooie hondenvacht: Zonnebloemolie

Een scheutje zonnebloemolie 's ochtends en 's avonds bij het eten zorgt voor een mooie vacht:)

Honden

Hond in de rui? Gebruik sla olie

Om honden sneller te laten verharen in de rui. Voeg wat druppels slaolie toe aan de brokken van de hond en de rui periode is vele dagen korter.