De beste tips

Handschoen voor kattenharen

#1. Katten ontharen met handschoen

Je hebt tegenwoordig van die handschoenen waarmee je katten kan ontharen. Goedkoop aan te schaffen. Onze prachtige huiskat verhaart ontzettend en mijn mooie bank en stoelen zijn hier helaas de dupe van. Ik kreeg de haren er niet uit met stofzuigen.. nu ga ik er overheen met de handschoen die ik normaliter gebruik om de kat te ontharen en het werkt geweldig! Het verwijdert alle haren en daarna zuig ik ze op met de stofzuiger. In plaats van uren bezig te zijn ben ik nu binnen een kwartier al klaar met mijn bank en stoelen!

Handschoen voor kattenharen

#2. Ruimte kattenharen vrij maken door rubberen handschoen

Honden en katten zijn uiteraard niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Toch kun je behoorlijk gek worden van de honden- en kattenharen. Gelukkig is er een manier om je woonkamer snel haar vrij te krijgen. Het enige wat je hoeft te doen is een rubberen handschoen aantrekken. Maak deze vervolgens nat en wrijf over de oppervlakte die je haarvrij wilt maken. Voor je het weet is de gehele ruimte haarvrij.
Handschoen voor kattenharen

#3. Handtrekker!

Om kattenharen snel en makkelijk uit de bank of tapijt te krijgen gebruik je gewoon een handtrekker. Paar keer over de plek heen en je hebt alle haren bij elkaar.