Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Anti aanbaklaag

Hoe kun je een anti-aanbaklaag goed houden?

Met een anti-aanbaklaag in een pan moet je voorzichtig omspringen. Een kapotte laag kan namelijk schadelijk zijn voor de gezondheid. Een anti aanbaklaag herstellen wordt dan ook sterk afgeraden.

Niet oververhitten

Laat de pan met anti aanbaklaag niet te heet worden, dergelijke pannen zijn geschikt voor laag tot middelmatig vuur, niet voor hoog vuur- dus voor het dichtschroeien van vlees zijn ze eigenlijk niet geschikt.

mBlaak
Tip #16613


Wastip voor anti-aanbaklaag

Was een anti-aanbak pan NOOIT met afwasmiddel!! Dit verwijderd langzaam de anti-aanbaklaag. "Was" hem met heet water, maak schoon met een afwasborstel en droog het af met een keukenpapiertje (tenzij je vlekken op je droogdoek niet erg vind) Het lijkt vies, maar zo haal je al het vet weg, maar niet je anti-aanbaklaag!

Carla
Tip #3789


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen


Let goed op met een anti aanbaklaag, dit is niet iets waar je onvoorzichtig mee om moet gaan.