De beste tips

Kitten zonder kitpistool

#1. Ijslollystokje bij het kitten

Zorg dat je een spuitfles gevuld hebt met veel dreft en een beetje water, en een ijslolliestokje. Trek een kitlaag op welke plek dan ook wat je af wilt dichten en spuit het goed nat met de gevulde spuitfles. Spuit het ijslolliestokje ook goed nat. Haal de ijslolliestokje over de kitlaag heen en je hebt een superstrakke afgewerkte kitlaag.
Kitten zonder kitpistool

#2. Gebruik klusplakband bij het kitten

Je kent het wel een rommelig kitlaagje tussen de tegels in de badkamer. Hier dan een goede tip. Plak met dat klusplakband twee rechte lijnen waartussen de kit-laag moet komen(goed aandrukken aan de kant van de kitlaag). Dan pak je een bekertje met wat zeepsop/water erin. Met de kitspuit ga je een streepje kit tussen de plakbandjes spuiten. dit druk je dan weer aan met je vinger die je in het sop doopt van te voren. Na het trekken van de streep het plakband verwijderen en je hebt een mooie rechte lijn!
Kitten zonder kitpistool

#3. Chloor op kitranden tegen zwarte randjes

Door wat gloor op de kit-randen ongeveer 1 uur in te laten trekken verdwijnen de zwarte randjes op de kitrand.Zo houd je je randen mooi wit!

De nieuwste tips

Kitten zonder kitpistool

Spuitfles met Dreft en water bij het kitten

Zorg ervoor dat je een spuitfles hebt die je gevuld hebt met veel Dreft en een beetje water. Zodra je een kitrand hebt aangelegd, deze vloeistof erover heen spuiten, je vingertop nat spuiten en met je vinger langs de verse kitrand laten glijden. De overtollige kit op je vinger aan een toiletpapiertje, vinger weer natmaken en doorgaan. Je krijgt een prachtige kitrand zonder knoeien en je vinger zit niet volg met plakkerige, stinkende kit. Voila.