De beste tips

Pluizig haar

#1. Haarmasker tegen pluizig haar

Dit haarmasker helpt tegen pluizig haar. Meng honing, appelazijn en water in een kommetje, doe het voordat je gaat slapen in je haar en spoel het de volgende dag weer uit. Honing is namelijk vocht inbrengend en appelazijn sluit de haarschubben zodat het mooi gaat glanzen.
Pluizig haar

#2. Wondermiddel: Slagroom

Is je haar pluizig of droog? Doe dan voordat u het haar wast, slagroom op je haar. 30 min laten intrekken en daarna je haar uitspoelen en wassen zoals anders.

Pluizig haar

#3. Wondermiddel tegen pluizig haar

Het ultieme wondermiddel tegen pluizig haar zijn billendoekjes! Gebruik vochtige doekjes ( bv billendoekjes) wrijf hiermee over je haar en het word meteen minder pluizig, ideaal bij winderig weer, om het haar weer wat stijler te krijgen.

Bekijk 7 andere tips

De nieuwste tips

Pluizig haar

Glijmiddel voor pluizig haar

Glijmiddel op waterbasis tovert je vogelnest a la minute om in glanzende licht golvende lokken.

Niet teveel gebruiken!

Pluizig haar

Olie/foam

Gebruik olie of foam voor pluizig haar!
Pluizig haar

Pluizig haar

Doe er voor het naar bed gaan en ook s morgens in de puntjes wat vaseline

Nog 7 andere tips

Pluizig haar

Haarlak helpt tegen pluizig haar

Een goede tip is om wat haarlak op je borstel te sprayen en daar je haar mee te borstelen. Door de haarlak wordt je haar lang niet zo pluizig als normaal!
Pluizig haar

Afspoelen met koud water helpt tegen pluizig haar

Dit werkt heel goed tegen pluizend of dof haar: Als je klaar bent met douchen, spoel je haar dan nat met koud water, hierdoor sluiten de haarschubben en gaat het haar weer glanzen.
Pluizig haar

Haarmasker werkt tegen pluizig haar

Grote kans dat je in de winter last hebt van statisch en pluizig haar dat rechtovereind staat. Los dit op met een voedend haarmasker en wikkel na het aanbrengen van dit masker wat plastic folie om je haar. Zo trekt het masker supergoed in

Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tip en help zo andere verder.

Nieuwe tip toevoegen Nieuwe tip toevoegen
Pluizig haar

Minder pluizig haar met kokosolie

Gebruik na het douchen een klein beetje Cocus olie en verdeel dit over het haar.
Pluizig haar

Bananen tegen pluizig haar

Ik heb gehoord dat bananen helpen tegen pluizig haar: - 1 banaan - kwart kopje yoghurt - 2 eetlepels honing - 2 eetlepels olijfolie Als je dit mixt krijg je een soort maskertje en dit doe je 1 keer per week in je haar. Ik heb het zelf niet geprobeerd, want mijn haar is niet pluizig. Hopelijk werkt het! Anders kan je altijd nog haarolie gebruiken. Dit schijnt ook goed te werken.
Pluizig haar

Pluizig haar

Als je haar gewassen is en droog,dan ga je met je handen door je haar. Door de natuurlijke vetten van je handen gaat het pluizen weg.
Pluizig haar

Niet 's ochtends douchen tegen pluizig haar

Als je in de winter last hebt van pluizig statisch haar, probeer dan s' ochtends niet te douchen of niet te heet. Door het warme water dat verdampt in de ijskoude lucht word het pluizig. Anders is föhnen ook een goede optie.