De beste tips

Schrale plekken

#1. Maizena helpt tegen schuurplekken

Het wordt weer zomer. Door de wrijving krijg je soms schrale plekken aan de binnenzijde van je dijbeen. Doe er na het douchen (wel goed afdrogen) smeer de huid in met maizena en het branderige gevoel is snel over.
Schrale plekken

#2. Aloë Vera tegen schuurplekken tussen benen

Schrale plekken tussen benen:

Doe er aloë vera gel op en herhaal dat regelmatig tot de roodheid weg gaat. Ik gebruik organic aloe vera gel.

Schrale plekken

#3. Talkpoeder werkt goed bij schrale plekken

Als je wel een last hebt van schurende schrale plekken om warme dagen, waarbij je bijvoorbeeld veel moet lopen. Probeer dan eens meerdere keren per dag je plekken in te smeren met talkpoeder. Je zult zeker verschil merken!

De nieuwste tips

Schrale plekken

Sudocrème helpt bij schrale plekken

Als je last hebt van schrale plekken, kan het handig zijn om hier een goede oplossing voor te hebben. Dit komt omdat een oplossing soms lastig te vinden kan zijn. Sudocrème kan echter een goede oplossing bieden tegen schrale plekken. Dit komt omdat sudocrème de huid vochtig houdt waardoor de schraalheid snel opgelost kan worden.

Schrale plekken

Vaseline helpt enorm veel

Schrale plekken op de huid vind ik niet fijn. Ik kies er dan ook voor om er iets op te smeren om het verder te voorkomen. Ik gebruik vaak vaseline. Dit werkt voor mij erg fijn. Ik smeer er een dikke laag op en dan verbetert het al vrij snel. Er komt dan ook verder niets bij omdat er al vaseline op zit. Dat vind ik al helemaal fijn.