De beste tips

Schrale wangen

#1. Borstvoeding smeren op schrale wangen

Schrale wangen van baby: Door het koude weer krijgen baby's snel rode en schrale wangen, maar nu niet meer! Smeer wat borstvoeding, na het drinken op de wangen. Je hoeft het maar een paar keer te herhalen en je baby heeft weer super zachte wangetjes!

Schrale wangen

#2. Schraalheid op mijn wangen

Schrale wangen kunnen zeer lastig zijn. Vooral bij kleine kinderen is dit vervelend. Zij weten niet wat ze ermee aan moeten en gaan er misschien wel aanzitten. Ik ben er dus achter gekomen dat te warm douchen dit kan veroorzaken of verergeren. Het is dan ook een beter idee om hier rekening mee te houden. Misschien is het handig om de douche een keer wat koeler te laten staan.
Schrale wangen

#3. Bio olie tegen schrale wangen

Op het moment dat je last hebt van schrale wangen, kan het verstandig zijn om hier bio olie tegen te gebruiken. Bio olie is namelijk een goede olie die er voor zorgt dat je huid vochtig blijft. Het vochtig houden van je huid zorgt er voor dat de schraalheid langzaam maar zeker weg trekt. Ook kan het voor heel wat verlichting zorgen als je veel last hebt van de schraalheid.