De beste tips

Rood hoofd

#1. Zo voorkom je rode wangen

Rode wangen: Vorm met je mond heel overdreven: IE AA OO OE, al doe je dit een paar keer achterelkaar, dan krijg je een kleur op je wangen.

Rood hoofd

#2. Tips tegen een rood hoofd

Het is irritant als je een rood hoofd krijgt hier een paar tips 1:AFKOELEN stel je voor dat je in een ijskoud water springt! 2: RELAX adem diep in en uit je spieren ontspannen en worden minder rood 3:HUMOR zeg er gwn iets over of maak er een grap over, niemand lacht je dan uit! 4:SLAPPE LACH zorg voor een spontane lachbui als iemand lacht word diegene altijd rood dus dit is logisch 5:ACCEPTEREN als je er niet aan denkt dat je rood ziet dan gaat het vanzelf weer over
Rood hoofd

#3. Stoppen met te warm douche

Het is voor mij niet fijn, maar ik heb wel snel een rood hoofd. Soms lijkt het alsof ik meer gedaan heb dan dat ik heb gedaan. Ik ben er dus achter waardoor dit komt. Ik douche veel te warm. Wanneer ik minder warm had gedoucht, had ik het een heel stuk minder. Gelukkig kon ik dan ook gewoon de douche wat kouder zetten en ik had er een heel stuk minder last van.

De nieuwste tips

Rood hoofd

Beginnen met praten tegen een rood hoofd

Als je het idee hebt dat je tijdens een belangrijk gesprek een rood hoofd gaat krijgen, is het verstandig om zelf te beginnen met praten. Op die manier is het namelijk mogelijk om een rood hoofd te voorkomen. Echter is het hierbij wel belangrijk om zelf het gesprek te beginnen. Door dit te doen, treed je eigenlijk een beetje uit je comfortzone. Dit zorgt er voor dat je meer initiatief toont. Dit is niet alleen goed voor tijdens het gesprek, maar hierdoor voorkom je ook dat je gaat blozen.