De beste tips

Stickerverwijderaar

#1. De ultieme stickerverwijderaar: Pindakaas

Stickers laten zich prima verwijderen, met PINDAKAAS! Smeer het eerst dik erop, laat het inwerken, en u kunt de sticker verwijderen, als zat het er net op. Zo kunt u ook kauwgom uit iemands haar verwijderen.

Stickerverwijderaar

#2. Glassex

Een beetje ruitenreiniger [glassex] op de stickerresten, inwerken en wegwrijven. Een Sticker verwijderen was niet eerder zo makkelijk!

Stickerverwijderaar

#3. Aceton als stickerverwijderaar

Heb stickerresten met aceton verwijderd ging sneller als met wasbenzine, terpentine en stickerverwijderaar. Let op dat je de nagellak aceton met aceton hebt.

Bekijk 15 andere tips

De nieuwste tips

Stickerverwijderaar

Pas op met aceton op plastics kunststoffen items

Aceton beschadigd het plastic oppervlak !!!

Stickerverwijderaar

Stickerverwijderaar? Terpentine

Gebruik gewoon terpentine als stickerverwijderaar. Heb je gewoonweg in de garage staan! ( Heb je nog geen garage? dan is verhuizing de goede oplossing! )
Stickerverwijderaar

Een goede stickerverwijderaar kopen

Goede stickerverwijderaar kun je kant en klaar kopen voor in huis. Bijvoorbeeld Gamma huismerk stickerverwijderaar en een speciaal middel van HG. Helaas heb je dat natuurlijk nooit in huis op het moment dat je het nodig hebt :) In dat geval kun je gebruik maken van: WD-40, pindakaas, spiritus, sinaasappelschillen, hete waterdamp, wasbenzine, lampenolie. Zorg wel even dat het materiaal niet de ondergrond kan beschadigen.

Nog 15 andere tips

Stickerverwijderaar

Stickers verwijderen met lampenolie

Stickerresten kun je heel gemakkelijke verwijderen met blanke lampenolie het vliegt eraf en daarna gewoon de oppervlakte soppen.
Stickerverwijderaar

Stickerverwijderaar: Haarlak

Een beetje haarlak gebruiken als stickerverwijderaar en dan kun je de restjes van de sticker er zo afhalen met een doekje.

Stickerverwijderaar

Afplak tape om stickerresten te verwijderen

Verwijderen van stickerresten. Neem een stuk van ongeveer 8 cm.(breed) papieren afplak tape, maak daar een rondje van, plakkant naar buiten, en dep die stevig op de sticker restant, steeds verplaatsen natuurlijk. Herhaal dat tot de resten zijn verdwenen.

Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tip en help zo andere verder.

Nieuwe tip toevoegen Nieuwe tip toevoegen
Stickerverwijderaar

Petroleum ether verwijdert plakresten

Stickervlekken/resten! Koop een flesje Petroleum-ether en doe wat op een doekje/stukje keukenrol.....even wrijven en klaar, geen plakresten meer.
Stickerverwijderaar

Lampenolie als stickerverwijderaar

Als je ergens stickers op hebt geplakt, b.v. ijskast computer e.d. je kunt ze verwijderen met lampenolie vochtig te maken, even volhouden en de stickers verdwijnen als sneeuw voor de zon. Je beschadigt hier niet de lak van de ijskast of het kunststof van de computerkast.
Stickerverwijderaar

Verwarm lijmresten met föhn

Sticker resten zijn te verwijderen door ze met de föhn te verwarmen en daarna op te rollen.

Stickerverwijderaar

Koper -of zilverpoets als stickerverwijderaar

Achtergebleven plaksel van (prijs)stickertjes op glas- of serviesgoed krijgt u er heel makkelijk af door er met een doekje met koper- of zilverpoets over heen te wrijven.

Stickerverwijderaar

Nagellakremover als stickerverwijderaar

Onze nieuwe glazen salontafel werd enige tijd ontsierd door resten van stickers die voor het transport werden gebruikt. Ik kreeg de tip deze te verwijderen met aceton, maar nagellakremover zonder aceton werkt ook prima. Dit is veel goedkoper dan stickerverwijderaar en werkt even goed. Ook kaarsvet kon geen weerstand bieden.

Stickerverwijderaar

Lijmresten smelten met een föhn

Wanneer u uw boot gaat schilderen. Wilt u de naamstickers van de boot halen, dit is een lastig klusje! Tip: zet de föhn er een tijdje op dan smelt de lijm onder de sticker en kunt u hem er zo aftrekken, de restlijm met stickerverwijderaar wegnemen.

Stickerverwijderaar

Lampenolie verwijdert plaklaag

Heb je ergens een oude plak laag van stickers en dergelijke opzitten en je wilt er niet over schuren, pak dan een doekje en doe er iets lampenolie op en wrijf daarmee de plaklaag mee in, het verdwijnt als sneeuw voor de zon. Heel effectief!

Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tip en help zo andere verder.

Nieuwe tip toevoegen Nieuwe tip toevoegen
Stickerverwijderaar

Stickers insmeren met pindakaas

Stickers goed insmeren met pindakaas, goed laten inweken en je veegt het zo eraf.
Stickerverwijderaar

Wasbenzine om stickerresten weg te halen

Haal zo veel mogelijk van de sticker weg, doe een beetje wasbenzine op een doekje en wrijf overige stickerresten in, even in laten trekken en de resten verwijderen. Bij hele hardnekkige stickerresten bovengenoemde herhalen. Tip gehad in een winkel en werkt altijd, ongeacht de ondergrond.

Stickerverwijderaar

Wasbenzine als stickerverwijderaar

Stickers verwijderen met wasbenzine op een stukje keukenpapier. Een beetje wasbenzine doen en op de sticker duwen of leggen en na een paar tellen laat hij los zonder schade. Met de benzine lost ook de lijm op. Met een plastic laag eerst een paar gaatjes prikken met een speld.

Stickerverwijderaar

Badkamer reiniger als stickerverwijderaar

Spuit een beetje badkamer reiniger op de sticker laat het 10 minuten in werken en je kunt de sticker er zo geheel afhalen.
Stickerverwijderaar

Soda in plaats van Stickerverwijderaar

Wasbak met heet water vullen zodat het glas volledig onder water staat. Klontje soda erbij 5-10 min laten weken en klaar.