De beste tips

Stinkende schoenen

#1. Koffiepad in schoen laat vieze lucht verdwijnen

Doe een koffiepad in iedere schoen , een nacht laten staan en de volgende dag ruiken je schoenen fris. Pad dan wel weggooien.

Stinkende schoenen

#2. Koffiepads in je schoenen

Doe elke avond koffiepads in je schoenen, je schoenen zullen de volgende ochtend veel frisser ruiken.

Stinkende schoenen

#3. Citroen en azijn

Gebruik ook zeker goede sokken om zweetgeur te voorkomen. Azijn en Citroen nemen overigens geur weg. Deze kan je dus in de schoenen leggen na het sporten.
Bekijk 3 andere tips

De nieuwste tips

Stinkende schoenen

Schoenen deodorant

Koop wat schoenendeodorant en spuit deze elke keer als je schoenen gedragen hebt even van de binnenkant in. Helpt heel goed aangezien dit product hier speciaal voor is.
Stinkende schoenen

Draag katoenen sokken

draag katoenen sokken dan zweet je minder en dan stinken je schoenen ook niet!
Stinkende schoenen

Mijn ervaring met zweet schoenen en voeten

Na het sporten zijn vaak mijn voetbalschoenen enorm aan het stinken. Ik had er alles voor over om deze zweetlucht en vieze geur uit mijn schoenen te verwijderen. Ik heb toen geprobeerd (witte) azijn te gebruiken. probeer dit maar eens: Koop normale (witte ) azijn. ga een week lang, elke avond in een badje zitten met pure azijn. dat bestrijdt de geur. en t komt niet snel terug. doop je schoenen in azijn en laat t drogen. daar is de geur ook weg dan. draag schoenen niet meer dan 1 dag achter elkaar, dan kan t goed luchten, en probeer geen sokken aan te trekken, of katoenen sokken.

Nog 3 andere tips

Stinkende schoenen

Theezakjes in stinkende schoenen

2 theezakjes in je schoenen, een nachtje laten staan en de volgende dag ruiken ze helemaal fris!
Stinkende schoenen

Stinkende sneakers in de vriezer

- Stop je stinkende sneakers in een (plastic)zak en zet ze een nachtje in de vriezer. Laat ze vervolgens in de zon drogen. Als het goed is zijn door de kou alle bacteriën die de vieze lucht veroorzaken gedood.

- Strooi een beetje baking soda in een kom en giet er wat lauw water bij. Mix het water tot er een pasta ontstaat. Verdeel het goedje over je leren sneakers (haal de veters eruit). Schrob je sneakers goed schoon met een spons. Verwijder de baking soda met een vochtige doek en je sneakers zien er direct een stuk nieuwer uit.

- Pak een oude tandenborstel en smeer wat tandpasta (zonder gel) op de zolen, langs de zijkanten van je sneaker en op de vuile plekken.  Laat het tien minuten intrekken en wrijf vervolgens met een natte doek langs de vlekken. Et voila! Witte zolen!


Stinkende schoenen

Stinkende schoenen behandelen met baking soda

Strooi wat baking soda in je schoenen en laat ze een nachtje staan. Je zal zien dat ze de volgende dag een heel stuk frisser ruiken!