Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Autobekleding schoonmaken

Hoe kun je stoelen en autobekleding reinigen?

Zo kun je goed en makkelijk je stoelen en bekleding van de auto schoonmaken en reinigen. Met deze tips van oma is je auto zo weer brandschoon:

Autostoel schoonmaken met scheermesje

Koop een doosje wegwerpscheermesjes (Gilette blue 2) en ga met een scheermesje over de autostoel. Hou de stofzuiger erbij en zuig het mesje af. De mesjes worden snel bod, maar pak dan gewoon een nieuwe. Bij ons werkte het prima!!

Wilfred en Anita
Tip #5367


Warm water tegen een balsamico vlek

Als je met balsamico azijn hebt gemorst, krijg je hier vaak een vlek van. Het helpt hierbij om hier snel er bij te zijn. Als je er binnen een half uur bij bent, kun je de vlek er makkelijk af deppen met wat warm water.

Noah
Tip #20619


Autobekleding schoonmaken met afwasmiddel

Autobekleding kun je vrij gemakkelijk schoonmaken gewoon met afwasmiddel. Doe het bijvoorbeeld in een plantenspuit. Daarna spray je over de bekleding heen en maak je het schoon. Heel veel meer hoef je er niet aan te doen. Je moet wel kijken dat je de plantenspuit dan niet meer voor je planten gaat gebruiken. Anders gaan je planten niet zo heel erg vrolijk zijn met de afwasmiddel die je in je plantenspuit hebt gedaan. Je kan het beste daar dan weer een andere plantenspuit voor gaan gebruiken.

Xabia
Tip #21460


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen