Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Groene zeep

Wat kun je allemaal schoonmaken met groene zeep?

Groene zeep wordt in onze tips veel gebruikt, lees over de voor- en nadelen over het gebruik van groene zeep als jouw wondermiddeltje.

Goede momenten om groene zeep te gebruiken

Groene zeep gebruik ik voor: grasvlekken, olie of smeervlekken, kragen van overhemden etc. Insmeren met groene zeep voor je de stukken in de wasmachine doet. Werkt perfect!

Jannie Roseboom
Tip #1344


Vlekken insmeren met groene zeep

Heeft u vlekken in kleding die met wassen er niet uit gaan, de vlek lekker insmeren met groene zeep een nacht (langer mag ook) in laten trekken en de volgende dag gewoon weer in de wasmachine en u zult zien dat de vlek weg is.

Anneke
Tip #4148


Groene zeep maakt bacterie resistent

Groene zeep is misschien heel goed als bacterie-dodend middel, maar veelvuldig gebruik maakt de bacterien resistent, en u bent de sigaar daarna. Het middel is practisch om een kwast met opgedroogde verf weer schoon te krijgen. Smeer de kwast met de groene zeep in, kneed het er zo goed mogelijk in.Plastic er om, en een paar dagen zo laten intrekken.Daarna is meestal de kwast helemaal schoon en klaar voor nieuw gebruik.
Voor de meeste huishoudelijke karwijtjes is een simpel afwasmiddel voldoende. Dat spaart geld, maar vooral het milieu. En van het milieu hebben we er maar eentje. Afwasmiddel is echt een wondermiddel. Laat je niet voor de gek houden door allerlei verkoop praatjes aangaande allesreinigers. AFWASMIDDEL, EN ALLEEN MAAR EEN BEETJE, het is echt waar. Houd je ook aan de aanwijzingen hoeveel je moet gebruiken, fabrikanten willen graag verkopen, dus zullen ze misschien al snel aanraden om wat extra te gebruiken, hou het hoofd koel en het milieu gezond. en spaar in de knip.

Sanne
Tip #2172


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen