De beste tips

Tuintegels schoonmaken

#1. Tegelvloeren schoonmaken met water en azijn

Tegelvloeren kunt u toch beter niet met een sopje schoonmaken, hierdoor ontstaat een glad vloeroppervlak! Schoonmaken met water en azijn voorkomt valpartijen.
Tuintegels schoonmaken

#2. Tegelvloeren schoonmaken met allesreiniger

Een tegelvloer schoonmaken hoeft niet moeilijk te zijn. Tegelvloeren schoonmaken zien sommige mensen als een echte uitdaging. Dat is helemaal nergens voor nodig. Je kan simpel weg gewoon wat allesreiniger gebruiken om het helemaal in orde te maken. Als je het dan goed in de vloer boent, zal je direct al zien dat de hele vloer een heel stuk mooier er bij ligt. Je moet er wel voor zorgen dat je de vloer daarna goed droogt, want anders kun je uitglijden over de natte vloer. De allesreiniger zal dat nog een stukje erger maken.
Tuintegels schoonmaken

#3. Tegelvloeren schoonmaken en goed droog maken

Er zijn heel wat mensen die een tegelvloer hebben. Ik zelf ook. Nu kwam ik erachter dat de voegen dus steeds dieper worden. Dit gaat echt wel met heel wat tijd erover heen, maar dan nog is het wel handig om hier op te letten. Het wordt dieper door al het schoonmaakmiddel door de jaren heen. Nu leer ik mezelf aan om het zo snel mogelijk ook weer goed droog te maken als ik het schoon gemaakt heb. Uiteindelijk zal dit moeten helpen, omdat er dan een heel stuk minder resten zullen achter blijven van het schoonmaakmiddel. Ik wil namelijk niet dat de voegen steeds dieper gaan worden in mijn vloeren. Het is juist de bedoeling dat het allemaal een geruime tijd mee weet te gaan.