Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Hondenpoep schoen

Hoe kun je makkelijk hondenpoep onder je schoenzool verwijderen?

Hondenpoep onder je schoen schoonmaken gaat effectief, goed en snel met deze tips en huis, tuin en keukenmiddeltjes van oma weet raad.

Oplossingen tegen hondenpoep

Hondenpoep schoenzool:

Oplossing: door regenplassen lopen en dan voeten vegen over het gras. 

Grondige oplossing: borstelen met wc-borstel gedrenkt in wc-reiniger om het ergste te verwijderen. Pas op voor spetters! Dus van je af borstelen en ver weg houden. Dan paar uur in laagje heet water met soda zetten.

Caro123
Tip #15831


Hondenpoep van je schoen verwijderen

Ik vind het altijd vervelend om in de hondenpoep te stappen. Dit is echter redelijk makkelijk te verwijderen door middel van het lopen door een regenplas en het vervolgens af te vegen aan het gras.

Nora
Tip #20644


Hondenpoep schoen weghalen

Hondenpoep onder je schoen is heel vies. Helemaal als het van een plek afkomt waar een hond niet mag poepen. Dat is de fout van de eigenaar. Het is dan wel handig dat je weet hoe je hondenpoep schoen weg haalt. Als er gras in de buurt is, kun je je schoen door het gras heen halen. Als er dan veel poep aan zat, zal dit in het gras blijven hangen. Het is wel belangrijk dat je eerst kijkt of er niet nog hondenpoep in het gras ligt, anders kun je weer helemaal opnieuw beginnen.

Kater
Tip #21486


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen