Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Vetvlek uit suede

Heb je suede schoenen of nubuck schoenen met een vet vlek, met de strijkbout en grauw wc papier strijk je het er zo uit, schoenen opborstelen met een korstje oud brood.

Annemarie
1 0


Schoolkrijt tegen vlekken in suede

Wrijf met een stukje schoolkrijt over de vlek. (Bijna) altijd is de vlek verdwenen. (Ligt natuurlijk wel aan de kleur suede).

Nelleke Bouwman
1 1


Vetvlekken in suede verwijderen met spa rood

Je pakt spa rood en keukenpapier, je doet de spa rood op de keukenpapier je dept de vetvlek op de su├Ęde niet wrijven en je hebt de vlek eruit.

Sandy Gijsbers
0 0


Suede in de wasmachine

Suede- of leren jas/broek in de wasmachine doen, ipv waspoeder babyshampoo in het wasbakje doen en wasverzachter in het hiervoor bestemde bakje. Op wolprogramma laten draaien. Suede kan ook in de wasdroger, leer aan de lucht laten drogen. Kragen e.d. insmeren met babyshampoo. Gegarandeerd dat Uw jas of broek weer als nieuw is.

Brigitte Doeve
0 1


Suede reinigen door te stomen

Het reinigen van suede (handschoenen/schoenen enz.), door middel van stomen. Het werkt perfect. Gewoon een pan met water laten koken en stomen maar.

Sander
0 0


Droog brood verwijdert vet uit suede

Bij vet op suede, neem droog brood en veeg over de vlek. Het brood zal na verloop van tijd het vet opnemen.

Bert Kats
0 0


Babyshampoo krijgt vet uit suede

Heb je (vet-)vlekken in suede, was het dan (met de hand) met babyshampoo. Je zult zien dat de vlek verdwijnt en dat je suede ook nog mooi blijft.

0 0


Permanent marker tegen vetvlek in suede

Wrijf met een permanent marker over de vlek. Strooi er zout over en spoel af met lauwwarm water. De vlek is dan weg.

Dr. van Bieren
0 0