Suede- of leren jas/broek in de wasmachine doen, ipv waspoeder babyshampoo in het wasbakje doen en wasverzachter in het hiervoor bestemde bakje. Op wolprogramma laten draaien.
Suede kan ook in de wasdroger, leer aan de lucht laten drogen. Kragen e.d. insmeren met babyshampoo. Gegarandeerd dat Uw jas of broek weer als nieuw is.

Brigitte Doeve - Tip #1782

0 0

Login om een reactie te geven:Het reinigen van suede (handschoenen/schoenen enz.), door middel van stomen. Het werkt perfect. Gewoon een pan met water laten koken en stomen maar.

Sander - Tip #3167

0 0

Login om een reactie te geven:Heb je suede schoenen of nubuck schoenen met een vet vlek, met de strijkbout en grauw wc papier strijk je het er zo uit, schoenen opborstelen met een korstje oud brood.

Annemarie - Tip #2160

0 0

Login om een reactie te geven:Wrijf met een stukje schoolkrijt over de vlek. (Bijna) altijd is de vlek verdwenen. (Ligt natuurlijk wel aan de kleur suede).

Nelleke Bouwman - Tip #3414

0 0

Login om een reactie te geven:Bij vet op suede, neem droog brood en veeg over de vlek.
Het brood zal na verloop van tijd het vet opnemen.

Bert Kats - Tip #3653

0 0

Login om een reactie te geven:Je pakt spa rood en keukenpapier, je doet de spa rood op de keukenpapier je dept de vetvlek op de su├Ęde niet wrijven en je hebt de vlek eruit.

Sandy Gijsbers - Tip #7655

0 0

Login om een reactie te geven:Heb je (vet-)vlekken in suede, was het dan (met de hand) met babyshampoo. Je zult zien dat de vlek verdwijnt en dat je suede ook nog mooi blijft.

- Tip #4111

0 0

Login om een reactie te geven: