Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Heb je vlekken in je vloerbedekking, pak dan een lege fles waar je mee kunt sprayen en doe hier spa rood (hoeft geen merk te zijn maar je hebt water met koolzuur nodig). Spray dit op de vlek en wrijf er met een droog doekje overheen en de vlek verdwijnt. Simpel en helpt super goed.

4 5 2 0


Om vlekken in uw tapijt te verwijderen spuit er een laagje scheerschuim op, wrijf goed in de polen en verwijder daarna de scheerschuimresten door met heet water en een badstof handdoek uw tapijt schoon te deppen.

5 0 0


Heb je net je oude vloerbedekking eruit gehaald en je wilt het lijm weg halen. Doe een beetje amoniac met warm water in een emmer verspreid dit met een doek over de lijm heen laat het even intrekken ga dan met een plamuurmes en over heen en je zal zien dat je het zo weg haalt, bij wat dikke lijm 1 of 2 keer herhalen.

5 0 0


Voor vlekken in vloerbedekking; maak stijfsel met water tot een papje en smeer het op de vlek. Na intens drogen, wegzuigen.

5 0 1


Heb je net je oude vloerbedekking eruit gehaald en je wilt het lijm weg halen. Maak dan behangplaksel dun aan en smeer die over de oude vloerbedekkinglijm goed in laten trekken en daarna met een steekmes makkelijk te verwijderen.

5 0 0