De beste tips

Voetwratten

#1. Deodorant op je voetwratten

Klinkt misschien heel raar maar als je elke dag voor dat je gaat slapen deo op je voet wratten spuit (ong, tot dat ze wit worden) zijn ze na ong. 2 weken helemaal verdwenen en ik had er best veel.
Voetwratten

#2. Voetwratten aanstippen met nagellak

Doorzichtige nagellak op de voetwratten smeren helpt echt. Ik had 4 voetwratten en na anderhalve week elke dag een beetje aanstippen met nagellak waren ze verkleind en bijna helemaal weg. Een behandeling met stikstof hielp voor mij niet, maar dit wel.
Voetwratten

#3. Voetwratten inpappen met honing

Na het wassen inpappen met honing. Het werkt ook met die goedkope versie, dan nog een dot op de pleister en die erop plakken. Dit elke avond herhalen en je ziet het 'wegsmelten'. Binnen 2 weken ben je er vanaf.

Bekijk 2 andere tips

De nieuwste tips

Voetwratten

EndWarts

Na jaren ALLES geprobeerd te hebben, ben ik er eindelijk van af! EndWarts, te koop bij de Etos. €26 maar dan ben je er wel van af! 1x in de week aanstippen en ze verdwijnen! 

Voetwratten

Bij wratten Dictaten gebruiken

Onderzoek heeft aangetoond dat grijze duct tape effectief kan zijn tegen wratten. Breng dagelijks een stukje aan op de wrat gedurende zes dagen en laat hem de zevende dag weken in warm water om vervolgens te exfoliëren met een puimsteen. Herhaal dit proces 6 tot 8 weken en de kans is groot dat de wrat verdwenen is
Voetwratten

Beste middel is appelazijn

Mijn dochter van 6 heeft een voetwrat gehad onder haar voet, wat erg pijn deed. het zag er een beetje glazig uit van binnen, heb veel tips and tricks geprobeerd. kleurloze nagelak, medicatie van de dokter, totdat ik APPELAZIJN te horen kreeg, dit is de BESTE middel ooit. Appelazijn op een stukje van een wattenschijf wel dat de hele wattenschijf gedrenkt is, en dan op de wrat en dan een pleister eroverheen plakken, dit in de ochtend en avond doen totdat je wrat zwarte stippen laat zien dit betekent dat de bloedvaten dood gaan en de wrat weg, dit aanhouden totdat het helemaal weg is. Het is een wondermiddel!

Nog 2 andere tips

Voetwratten

Zout badje tegen voetwratten

M'n zoontje had een stuk of 6 voetwratten. Ze zagen eruit als ietswat onregelmatige huid met rode puntjes erin. Eromheen zit n randje van eelt. Lijkt n beetje op n krater ofzo. Op deze site heb ik meerdere tips opgezocht en er waren 3 tips die regelmatig terugkwamen en me aanspraken: 1: 10 minuten met je voeten in n warm badje met n hoop zout erin 2: sap uit de stengel van een paardenbloem erop smeren 3 honing op n pleister en erop plakken Ik heb het zoute bad geprobeerd. Het werkt echt. 10 minuten voor het slapengaan. Gewoon zout van de supermarkt. De huid in de kraters kwam wat los te zitten en kon ik ongeveer na 2-3 weken eruit vegen. Daarna verdwijnen de eelt randjes vanzelf. Blij dat het zo opgelost kon worden en ik m'n zoontje niet naar de huisarts hoefde mee te nemen voor n behandeling met anti vries, wat erg pijnlijk is. Ik hoop anderen met deze tip te kunnen helpen, zoals het ons ook heeft geholpen.

Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tip en help zo andere verder.

Nieuwe tip toevoegen Nieuwe tip toevoegen
Voetwratten

Ga met je voetwratten in de zon zitten

In de zon zitten! Je hoeft er niets voor te doen, alleen relaxen en de voetwratten verdwijnen na een tijdje vanzelf. Ik had er aardig wat op 1 hiel zitten, lastige plek. Afgelopen weken veel met mijn voeten (onbewust) in de zon gezeten en ze zijn nu allemaal verdwenen. Deze oplossing is dus pijnloos, kosteloos en inspanningsloos!