De beste tips

Voetwratten

#1. Deodorant op je voetwratten

Klinkt misschien heel raar maar als je elke dag voor dat je gaat slapen deo op je voet wratten spuit (ong, tot dat ze wit worden) zijn ze na ong. 2 weken helemaal verdwenen en ik had er best veel.
Voetwratten

#2. Voetwratten aanstippen met nagellak

Doorzichtige nagellak op de voetwratten smeren helpt echt. Ik had 4 voetwratten en na anderhalve week elke dag een beetje aanstippen met nagellak waren ze verkleind en bijna helemaal weg. Een behandeling met stikstof hielp voor mij niet, maar dit wel.
Voetwratten

#3. Voetwratten inpappen met honing

Na het wassen inpappen met honing. Het werkt ook met die goedkope versie, dan nog een dot op de pleister en die erop plakken. Dit elke avond herhalen en je ziet het 'wegsmelten'. Binnen 2 weken ben je er vanaf.

Bekijk 6 andere tips

De nieuwste tips

Voetwratten

Voetwratten

Iedere dag met stukje schuurpapier schuren en stukje weggooien.  Duurt paar weken.   Heb alle tips en trucs geprobeerd dit was de enige die echt werkte.  Had er jaren last van.  

Voetwratten

verwijder wrat

Je doet op de wrat wat pindakaas, dit laat je intrekken en dan doe je er een pleister op en dan ga je slapen. Dit herhaal je een paar keer en het is weg

Voetwratten

(Voet)wratten pijnloos en snel verwijderen

Wat heb je nodig?

  • leukoplast rolletje 
  • citroen
  • appelazijn
  • pleisters
  • voetvijl of chirurgisch mesje

Schil de citroen en snij de schil in mini blokjes (ter grootte van de wrat). Doe ze in een kommetje met appelazijn en zet in de koelkast weg. 

Voor het slapen gaan; Knip kleine reepjes leukoplast en plak deze rond de wrat. Op zo’n manier dat de wrat vrij ligt, maar de huid eromheen beschermd is. 

Leg nu een stukje schil met de witte kant naar de wrat toe op de wrat en druk even aan. Zorg dat de rest van de huid weer droog is en plak er een pleister op. (Meestal meer dan 1, zodat het schilletje niet kan wegschuiven).

Haal alles er de volgende ochtend af. De wrat is nu hoger geworden en deels naar buiten getrokken door het zuur. Vijl of  schraap met het mesje het witte weke gedeelte weg, zover je kunt. Het mag geen pijn gaan doen of bloeden. 

Laat het de rest van de dag met rust. 

Herhaal dit proces iedere avond en ochtend. 

Op een gegeven moment wordt de wrat zwart en verdwijnt. Bij mij en mijn kinderen meestal na een week, maximaal twee weken. 

succes gegarandeerd!  

Nog 6 andere tips

Voetwratten

Ga met je voetwratten in de zon zitten

In de zon zitten! Je hoeft er niets voor te doen, alleen relaxen en de voetwratten verdwijnen na een tijdje vanzelf. Ik had er aardig wat op 1 hiel zitten, lastige plek. Afgelopen weken veel met mijn voeten (onbewust) in de zon gezeten en ze zijn nu allemaal verdwenen. Deze oplossing is dus pijnloos, kosteloos en inspanningsloos!
Voetwratten

Zout badje tegen voetwratten

M'n zoontje had een stuk of 6 voetwratten. Ze zagen eruit als ietswat onregelmatige huid met rode puntjes erin. Eromheen zit n randje van eelt. Lijkt n beetje op n krater ofzo. Op deze site heb ik meerdere tips opgezocht en er waren 3 tips die regelmatig terugkwamen en me aanspraken: 1: 10 minuten met je voeten in n warm badje met n hoop zout erin 2: sap uit de stengel van een paardenbloem erop smeren 3 honing op n pleister en erop plakken Ik heb het zoute bad geprobeerd. Het werkt echt. 10 minuten voor het slapengaan. Gewoon zout van de supermarkt. De huid in de kraters kwam wat los te zitten en kon ik ongeveer na 2-3 weken eruit vegen. Daarna verdwijnen de eelt randjes vanzelf. Blij dat het zo opgelost kon worden en ik m'n zoontje niet naar de huisarts hoefde mee te nemen voor n behandeling met anti vries, wat erg pijnlijk is. Ik hoop anderen met deze tip te kunnen helpen, zoals het ons ook heeft geholpen.
Voetwratten

Bij wratten Dictaten gebruiken

Onderzoek heeft aangetoond dat grijze duct tape effectief kan zijn tegen wratten. Breng dagelijks een stukje aan op de wrat gedurende zes dagen en laat hem de zevende dag weken in warm water om vervolgens te exfoliëren met een puimsteen. Herhaal dit proces 6 tot 8 weken en de kans is groot dat de wrat verdwenen is

Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tip en help zo andere verder.

Nieuwe tip toevoegen Nieuwe tip toevoegen
Voetwratten

Beste middel is appelazijn

Mijn dochter van 6 heeft een voetwrat gehad onder haar voet, wat erg pijn deed. het zag er een beetje glazig uit van binnen, heb veel tips and tricks geprobeerd. kleurloze nagelak, medicatie van de dokter, totdat ik APPELAZIJN te horen kreeg, dit is de BESTE middel ooit. Appelazijn op een stukje van een wattenschijf wel dat de hele wattenschijf gedrenkt is, en dan op de wrat en dan een pleister eroverheen plakken, dit in de ochtend en avond doen totdat je wrat zwarte stippen laat zien dit betekent dat de bloedvaten dood gaan en de wrat weg, dit aanhouden totdat het helemaal weg is. Het is een wondermiddel!

Voetwratten

Duck tape

Mijn dochter van 6 had al een maand of 3 een hardnekkige groet me voetwrat. Zelf van alles geprobeerd (formule w etc) omdat ik het niet wilde laten aanstippen bij de huisarts. Met de ducktape was de wrat binnen 21 dagen helemaal weg :)Deze tip had ik gevonden op een website van een ziekenhuis

Wrat afplakken met ducktape ( de tape plakte ik weer vast met hansplast tape aangezien het snel loslaat) 

6 dagen laten zitten…1 nacht laten luchten en herhalen.

in 1 woord fantastisch :) :) :) en bizar te zien hoe snel de wrat verdween , het was echt een flinke

Voetwratten

EndWarts

Na jaren ALLES geprobeerd te hebben, ben ik er eindelijk van af! EndWarts, te koop bij de Etos. €26 maar dan ben je er wel van af! 1x in de week aanstippen en ze verdwijnen!