De beste tips
Wekelijks menuplan maken
Eerst restjes opmaken
Bij het maken van een weekmenu: Kijk eerst in de koelkast, vriezer& voorraadkast wat op moet. Koop daar enkele ingrediƫnten bij om aan te vullen. Zo bespaar je geld & verspil je niks! Restjes groente kun je makkelijk verwerken in soep of een ovenschotel met een laagje strooikaas erover :)
Wekelijks menuplan maken
Tips voor het maken van een weekmenu
Om een weekmenu efficient te kunnen maken heb ik wel enkele tips voor je:
- Maak het plan op een vaste dag in de week.
- Check bij het maken wat je allemaal al op voorraad hebt.
- Bewaar de recepten van gerechten in een boek/schrift
- Maak een boodschappenlijst
- Kijk wat er in de aanbieding is.
Hoop iemand hiermee te kunnen helpen!
Wekelijks menuplan maken
Een weekmenu opstellen
Het belangrijkste voor mij is dat ik me elke week aan een vaste tijd houd bij het opstellen.