De beste tips

Wekelijks menuplan maken

#1. Eerst restjes opmaken

Bij het maken van een weekmenu: Kijk eerst in de koelkast, vriezer& voorraadkast wat op moet. Koop daar enkele ingrediënten bij om aan te vullen. Zo bespaar je geld & verspil je niks! Restjes groente kun je makkelijk verwerken in soep of een ovenschotel met een laagje strooikaas erover :)
Wekelijks menuplan maken

#2. Tips voor het maken van een weekmenu

Om een weekmenu efficient te kunnen maken heb ik wel enkele tips voor je: - Maak het plan op een vaste dag in de week. - Check bij het maken wat je allemaal al op voorraad hebt. - Bewaar de recepten van gerechten in een boek/schrift - Maak een boodschappenlijst - Kijk wat er in de aanbieding is. Hoop iemand hiermee te kunnen helpen!
Wekelijks menuplan maken

#3. Een weekmenu opstellen

Het belangrijkste voor mij is dat ik me elke week aan een vaste tijd houd bij het opstellen.