De beste tips
Wekelijks menuplan maken
#1. Eerst restjes opmaken
Bij het maken van een weekmenu: Kijk eerst in de koelkast, vriezer& voorraadkast wat op moet. Koop daar enkele ingrediënten bij om aan te vullen. Zo bespaar je geld & verspil je niks! Restjes groente kun je makkelijk verwerken in soep of een ovenschotel met een laagje strooikaas erover :)
Wekelijks menuplan maken
#2. Tips voor het maken van een weekmenu
Om een weekmenu efficient te kunnen maken heb ik wel enkele tips voor je:
- Maak het plan op een vaste dag in de week.
- Check bij het maken wat je allemaal al op voorraad hebt.
- Bewaar de recepten van gerechten in een boek/schrift
- Maak een boodschappenlijst
- Kijk wat er in de aanbieding is.
Hoop iemand hiermee te kunnen helpen!
Wekelijks menuplan maken
#3. Een weekmenu opstellen
Het belangrijkste voor mij is dat ik me elke week aan een vaste tijd houd bij het opstellen.